Přejít na obsah

isita

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli isita

  • Narozeniny 13.6.1983

Návštěvy profilu

952 zobrazení profilu

Oznámení isita

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Bohužel neznám ten kód. Dělali mi to ve škodovce. Teď tam jdu zase, protože mi po třech letech zase šla voda přes A sloupek.
  2. Mě poslední dobou nesmyslně svítí, když peče slunko a jak je pod mrakem, valí to denní svícení. Někdy mi ten senzor přijde pěkně poblázněný.
  3. Mě nesvítí ručička otáčkoměru a část podsvícení rychlosti. Občas to problikává. Vypadá to na špatný kontakt, nebo zdroj světla. Zatím jsem to nijak nevyřešil, bo do toho žádný elektrikář nechce jít.
  4. Dobrá práce. Já teď bojuji s těmi zadními hadičkami. Mám objednané nové, tak snad po výměně to bude cajk
  5. Tak v servisu mě to vyšlo celkem na 5tis. Nechal jsem pro sichr vyměnit všechny ty odtokové hadice,když už měli stropnici dole.Říkali,že ty nové plastové kolenka jsou lépe řešená,ale při příští návštěvě si mám říct o kontrolu. Ale pod kobercem to asi nesušili.Po týdnu mi přestali jít levé zadní dveře. Komplet elektro nejde.Takže zase servis.Zkoušeli jednotky,byli ok. Nakonec vyhnilý kabel. Samozřejmě následek vody z panoramy... Děsím se,co bude dál.
  6. Mě to dnes udělalo taky. LZ dveře, nejede okno, nezamyká a na palubce nesignalizuje otevřené dveře. Tak jsem zvědav, jestli to bude jen kabel, nebo něco víc
  7. Tak mám podobný problém. Po dešti komplet mokrý A sloupek u řidiče a voda na rohožce. Panorama. Při jízdě jde občas slyšet ze stropu i šplouchání. Jednou jsem se i lekl, že tam mám žábu... . Auto mám 14 dní. Dovoz Itálie. Bylo mi divné, že byl lehce vlhký koberec na levé straně. Místy i dokonce plíseň. Zaschlé kapky vody na vnitřní straně oken. Nejde ani osvětlení nohou u řidiče. Žárovka je ok. Dám to do servisu, nemám prostředky to sám opravit.
×
×
  • Vytvořit nový...