winkcz Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Zdravím chlapy, abych začal nejsem žádný auto expert, nedávno jsem kupoval S III 1,6 TDI 88KW ve style+, dovoz z holandska. Pán mi to dovezl auto krásný, vše OK. Výbava super, bavili jsme se o tom že to má natáčecí bixenony. Už s ním nějaký pátek jezdím, ráno do práce na kruháči a při tom natáčení jsem z toho byl hotovej, prostě se mi to libílo ( pro představu jezdil jsem do té doby fabii r.v. 2001 ). No a prostě ty xenony najednou přestaly natáčet... Tak jsem se objednal do auto domu, servis škodovky, tam mě napíchli na diagnostiku, z fleku 600,-, a prý že je všechno v pořádku. Tak jsem to s nima řešil, vyjeli mi výbavu auta a řekli mi že tuhle funkci tam nemám. Tak jsem na ně koukal jestli jsem jako fakt blázen já že se ty světla prostě natáčela nebo co je teda špatně. Vyznačili mi to a přesně tam je: PR-č. 8K3 rodina FLS - Denní tlumené světlo s asistenčním světlem a funkcí '' coming home'' PR-č. 8Q5 rodina LWR - S dálkovou regulací polohy světlometu automatická/dynamická AFS 1 Hledal jsem na netu abych našel co to přesně znamená ale prostě z toho nejsem moc moudrej. Teď vůbec nevím jestli mě ten chlapík vlastně nakecal hovadinu, ale zase ty světla se prostě natáčela tak nevím co to teda bylo. Každopádně zaplatil jsem 600 a poslali mě dál .... prohlídka k ničemu... Jinak kamarád mi řikal že to natáčení se pozná když zapnu motor a ty světla se nastavují tak jdou nahoru, dolu a potom jdou i do strany, a pokud jdou do strany tak to natáčení by to mělo mít. Nahrál jsem to na video. To video jsem nenahrával za šera ... ale to natočení do stran tam je ale jenom trošku ... Poraďte prosím, má to tedy mít to natáčení světel, případně co s tím když nenatáčí nebo to prostě nemám? Ale v tom případě co bylo to natáčení ( ve škodovce řikali že to natáčení jsou mlhovky s nějakou corner funkcí ale když jsem koukal na video adaptivních světlometů tak to je přesně tak jak mi to natáčelo ). Jsem z toho fakt zmatenej .... Díky moc za rady video-1550680519.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Ovladač světel máš zapnutý v poloze AUTO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Bud v klidu. Mas funkcni nataceci bixenony :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkcz Vloženo 20. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 jojo mám nastavený na auto. Takže tu funkci to má ? Tak co potom v tom autorizáku škodovky dělaj ? A co s tím když to nenatáčí ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 (editace) V autorizaku Skody jsem uz zazil takovy tvrzeni, ze uz je radsi moc neposloucham. Na tim videu je krasne videt, jak tam motorky projizdi krajni pozice. Editováno: 20. Únor 2019, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkcz Vloženo 20. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 právě, jako nechápu že mi teda trvdí že to nemám, jako už tam fakt nejedu, drahý to je a ***** ví. Ale teď ta otázka, jakto že to přestalo natáčet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Proc myslis, ze ti to prestalo natacet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Přesně tak o autorizaku je tady toho mraky a výsledek vždy stejný, moc nebo spíš vůbec tomu nerozumí. Kalibrace světel proběhne, závada žádná, tak by to mělo fungovat. Za jízdy po tmě to nic nedělá jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkcz Vloženo 20. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 protože se ty světla do zatáček ani nehnou a jsou furt ve stejný poloze. Ráno když jezdím do práce tak je tma a cca 2 tejdny zpět to každej den krásně natáčela, až sem z toho byl unešenej :D a pak z ničeho nic to přestalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 (editace) Hmmm, to se mi uplne nezda. Cimz nechci rict, ze nemas pravdu. Ono zalezi na vice faktorech. Rychlosti, uhlu natoceni volantu, jizdniho rezimu, atp. Editováno: 20. Únor 2019, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Nemáš zapnutý ECO mód, vypíná se pak natáčení xenonu a další věci aby se "šetřila spotřeba" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkcz Vloženo 20. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Já bych si asi taky nebyl jistej ale jde o to že na tom mini kruháči jezdim každej den do práce, a pořád uplně stejně, a najednou to přestane. Tak to mi příjde divný. Jinak kde zjistim jestli mám ECO mód ? Nastavení jsem projížděl ale tohle jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Volba jizdnich rezimu "Mode" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkcz Vloženo 20. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 už funguje, díky moc :)) zítra se možnám stavím poděkovat odborníkům v autorizáku :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Nemaji to jako konicka a jako vsude je to o lidech. Vymenuji olej, filtry, desticky, kotouce. Tim to konci. Malokdo ma opravdu hluboke znalosti. Budme radi, pokud nepodelaji aspon toto. S neautorizovanymi odborniky to casto dopada jeste mnohem hur.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.