LEdit Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Mi to nedalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Ok, díky za info, ale neřeším kam jezdit na servis, spíš mě nas.ralo, že jeden nenapíše závadu do zakázky a druhý mě zavolá na opravu a nemají k tomu nářadí a musím na to přizpůsobit tři dny místo jednoho. Tak snad to na potřetí klapne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Jo to nejsi sám, to víš, slibem nezarmoutíš. Celkově služby upadaji, já řeším vše písemně, to samé chci po podřízených, pak se nikdo nemůže vymlouvat, jak to s oblibou dost lidí praktikuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.