☆MAGIC☆ Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Ahoj, prosím o radu . Z ničeho nic mi přestalo fungovat podsvícení přístrojů (okna,zámek,tlačítka a pod) včetně podsvícení budíků. Když jedu ve tmě je to fakt tma ! světla svítí,ale uvnitř auta prostě nic , snad jen na levé půlce budíku svítí dioda s potkavačkou. Pátral jsem po chybě v pojistkách ,ale nic. Už jsem i googlil jinde a tady prošel všech 19 stránek a nenašel nic kloudnýho. Někde jinde jsem četl,že bude chyba v přepínači světel,ale ten jsem rozdělal pročistil a je jak nový a když se na něj podíváte není tam nic co by se mohlo pokazit. Prosím tedy o radu. Děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Kdybys napsal něco bližšího jaké máš auto, rok a typ, tak bych to prozkoumal ve schématech. Ale asi to vypadá na ten spínač světel. Změřil bych napětí na konektoru co je na to spínači. Je to pin 16. Barva vodiče: před FL šedá/modrá - po FL šedá/zelená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
☆MAGIC☆ Vloženo 28. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Ahoj, po dlouhé době jsem se opět k tomuto dostal a zkoušel jsem napětí a na PINu 16 s kostrou jsem naměřil 11,75V . Může mi někdo poradit buď jak změřit pokud měřim špatně, či v čem by mohl být problem ? Děkuji všem Fabia II. , benzín cca 1,3 kW , Elegance, 04/2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TESTASTRETTA Vloženo 3. Květen 2019 Sdílet Vloženo 3. Květen 2019 Kdyztak umim opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 3. Květen 2019 Sdílet Vloženo 3. Květen 2019 MAGIC: Měřil jsi asi dobře, když jsi něco naměřil. V tom případě je spínač v pořádku. A dál to u tvého ročníku (od 10/2007), jde na pojistku 35. Měla by mít 5A. Tak ji zkontroluj, a jestli je dobrá, tak taky může mít zaoxidované kontakty. Taky můžeš změřit napětí, při zapnutých obrysovkách na pozici té pojistky. Zase proti kostře. A jestli tam napětí bude a přes pojistku to prochází, tak snad už jen někde přerušené vedení. Ale to se mi zdá málo pravděpodobné. Z té pojistky je to rozvedeno odbočkami, po všech spínačích, co mají svítit, Říkají tomu "propojení v kabelovém svazku". Tak snad se nějaký ten spoj nepřerušil. To by se blbě hledalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.