patrikju Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Zdravím, mám pár dotazů na které neznám odpověď a potřeboval bych poradit od zkušenějších. Potřebuji vyměnit přední masku(praskla), ale při porovnání s cenou bych to vazl rovnou s celým nárazníkem (tu tam dírka, oděrka v barvě). 1. Jak se jmenuje polystyrenová výztuha viditelná skrze masku? Viz příloha. Mám ji taky prasklou po ťukanci a asi bych taky vyměnil při jednom. 2. Maska je s nárázníkem v jednom kuse a kdybych se rozhodl měnit jen masku bude to pro mě pracnější, že? 2. Rozhodující pro mě je hledat nárazník na O III, před faceliftem, v mé barvě černé (je jich více, než jen magická?) - 1Z1Z? Díky. Nárazník už jsem měl dole, takže vím jaká to je krásná práce. Děkuji za každý postřeh, radu, pomoc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 1.Ten polystyrén sa volá Tlmič nárazu číslo dielu 5E0 807 248 2.Pracnejšie ale finančne menej náročné-pokiaľ stávajuci nárazník nieje v zufalom stave, 3.Metalická čierna je v ponuke iba jedna-mimo farieb zvláštneho lakovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikju Vloženo 2. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 @marian.marcin Děkuji mnohokrát za pomoc. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.