byron Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Mám Oktávku ročník 2001, model elegance. Před pár dny začala houkat siréna alarmu bez zjevné příčiny. Nejedná se o klasickej poplach, směrovky neblikaj jen siréna ječí. Ze začátku to spustilo vždycky ráno, tak 10 hodin po ukončení jízdy a pomohlo, když se auto odemklo. Pak se to zhoršovalo, interval mezi jízdou a troubenim se zkracoval a od včera to už houkalo i při odemčenym autě a neaktivnim alarmu. Diagnostika žádnou závadu nenašla. Nevíte někdo co by to mohlo bejt? Prozatim jsem vyndal pojistku od sirény aby dala pokoj, ale radeji bych měl alarm funkčni. Předem dík za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 a co se třeba podívat na příčiny alarmu? Najdeš v bloku naměřenejch hodnot, adresa dle gen. komfortu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 (editace) Mám taky problém. Po projetí kamiónu, nebo při bouřce se mi spustí alarm(tlaková vlna?). Je to origo, rv.2002, Elegance. Jak se podívat na příčiny polachu? Jde nastavit citlivost snímače? Nebo to dělá kapotový spínač? Docela nestíhám a za chvíli jedeme na dovolenou a nechce se mi auto nezamykat.... Editováno: 1. Srpen 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.