Přejít na obsah

Alarm

byron

Doporučené příspěvky

Mám Oktávku ročník 2001, model elegance. Před pár dny začala houkat siréna alarmu bez zjevné příčiny. Nejedná se o klasickej poplach, směrovky neblikaj jen siréna ječí. Ze začátku to spustilo vždycky ráno, tak 10 hodin po ukončení jízdy a pomohlo, když se auto odemklo. Pak se to zhoršovalo, interval mezi jízdou a troubenim se zkracoval a od včera to už houkalo i při odemčenym autě a neaktivnim alarmu. Diagnostika žádnou závadu nenašla. Nevíte někdo co by to mohlo bejt? Prozatim jsem vyndal pojistku od sirény aby dala pokoj, ale radeji bych měl alarm funkčni. Předem dík za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 9 měsíců později...

Mám taky problém. Po projetí kamiónu, nebo při bouřce se mi spustí alarm(tlaková vlna?). Je to origo, rv.2002, Elegance. Jak se podívat na příčiny polachu? Jde nastavit citlivost snímače? Nebo to dělá kapotový spínač?

Docela nestíhám a za chvíli jedeme na dovolenou a nechce se mi auto nezamykat....

Editováno: , autor: Peterer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...