ka_r_los Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Teoreticka sance je koukat po bourackach a zkusit sehat cocky pro kontinent, nebo koupit novy vnitrek, v etce to jako dil je pokud se nepletu. Ja kvuli svym svetlum najel asi 200km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Hledej prava 1Z1941018Q a leva 1Z1941017Q, pripadne po "staru" s D na konci (nekdy do roku 06). Vnitrek se samostatne koupit neda, alespon podle etky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonB29 Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Hledej prava 1Z1941018Q a leva 1Z1941017Q, pripadne po "staru" s D na konci (nekdy do roku 06). Vnitrek se samostatne koupit neda, alespon podle etky. Bohužel na těch světlech žádný štítek s výrobním číslem nené :-( ale světla jsou z roku 08 a 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Co si pamatuju, tak je to tam vyrazeny. Neni to zadny stitek, ale muzu se plest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Jsou tam i lepený a bejvaj odlouplý nebo potrhaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonB29 Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Mam na boku jen toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 a nahoře nad tím má být ten štítek :/ Prostě další ku*va... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonB29 Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Pořád mi to vrtá hlavou když se koukám na lom jaký to má mít a jaký to má tak mi příjde stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Po preklopeni ano, ale mas vyazne mensi dosah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Jak sem ti psal, to dělá ta clonka která se používá když jede anglán do evropy. Sklop je prosím tě do polohy do který patří (dolů) a dej sem foto světla co máš na hoře (detail vnitřku) ať vidí i ostatní jak to vypadá. Už ten technik na STK ti správně řekl že nejdou seřídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonB29 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Zde přikládám fotku jak to vypadá uvnitř čočky u Anglického světlometu aby snad už nikdo nenaletěl jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Inak na svetle, vlavo dole je napis UR5 Czech rep. ja mam europske a mam tam AP5 Czech rep. hadam to niekomu pomoze kto nema na svetlach stitok aby rozpoznal anglicke od európskych. Bolo by dobre keby mi to este niekto potvrdil kto ma europske cocky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleszapletal Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Co říkáte na čočková světla čínských výrobců např. TYC? Jak svítí? Vydrží? Novou čínu, nebo použitý originál?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Radši použitý originál než "Čínu". Jen si dovolím podotknout, že ne vždy hrají roli slova - Made in China, spíš jde o to, za jak velikou hrst rýže byla daná věc vyrobená, a nebo zda byla vyrobená v Číně, ale pro značku s dobrou pověstí. Co se těch Čínskejch světel týká, tak se kupujou právě kvůli ceně = malá hrst rýže a stojí to za vyliž. Znám několik lidí, (dobrej tester je můj švagr co nakupuje vše za 2,50 ), co měli "tyhle" světla rok, maximálně dva, jak předpovídal pan Kraus v Pelíškách těm pánům co nám asi začnou zase velet a dneska mají to, co tam nylo z výroby. Abych nebyl úplně OT, tak se vrátím zpět, k tématu. Jestli budeš hledat použitý originál, tak si to tu pročti, ať nekoupíš angličana, a pokud koupíš Čínu, tak prosím časem napiš zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Uherek Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Zdravím pánové, vyměnil jsem na svojí O II světla. Klasické paraboly šly do kytek a místo nich jsem dal projektorové od fy. HELLA. Svítí o bambilion líp, ale čeká mě STK a nejsem si úplně jistý, jestli k těmto světlometům není nutný i ostřik, jako je tomu o xenonu. Jaké s tím máte zkušenosti? Nikde na tady foru ani v příručce jsem se nedočetl jestli je to povinné. P.S.: Kdo má obyčejné (parabolické) světlomety a váhá jestli ANO/NE určitě doporučuji !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 ne, není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca.6 Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Ozivim tema, nekdo s vlastnimi zkusenostmi se svetly znacky TYC s cockou? Jak sedi a jak sviti? Shanim uz nejakou dobu a vsechno anglani nebo pouze jedna strana a to se pak obavam, ze bude viditelny rozdil az bych sehnal svetlo druhe. Nove Helly s cockou stoji nesmysl na 13let stary auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Taky koukám po světlech od TYC s čočkou. Moje světla co tam mám od výroby jsou už na vyhoz rozpraskane plexi(klasika bez čočky) . A dávat nové helly se mi taky nechce. S pár lidma co mají od TYC světla s čočkou jsem si psal a že jsou spokojeni. Jiní je hani že se brzo vypálí ta odrazová plocha za čočkou tudíž to pak špatně svítí , další že plexi nemá dostatečnou ÚV ochranu tak žloutnou po pár letech atd. Tak teď babo raď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca.6 Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 zatím jsem nepořídil, bazarový helly jsou pouze angláni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca.6 Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Tak se mi povedlo sehnat novy originaly na inzerat za prijatelnou cenu a jsem spokojen. Mam tam zatim obycejne H7, ale i tak to sviti lepe nez klasicke paraboly, svetlo je lepe rozptyleno. Jsem rad, ze jsem nesel do TYC ale holt to byl rok hledani a cekani :D vsude anglie nebo prodej pouze jednoho svetla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 daj nightbreaker a svieti to prakticky stejne ako xeny pred fl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.