koudy71 Vloženo 5. Březen 2019 Vloženo 5. Březen 2019 (editace) Ahojte Mám drobný problém s výpočtem trasy. Nevým proč, ale vede mě místo po rovný silnici 1 třídy na okrsku, která je delší a přez vesnici. Zobrazí to takhle všechny tři trasy. Možná mám někde něco blbě nastavený.Nesetkal jste se někdo s něčím podobným? Jen pro info ta 1 třída je mezi modrým znakem benzinky a čislem silnice. Ještě na ty 1tř. je omezena rychlost na 70 km . Mapy mám aktuální. Editováno: 5. Březen 2019, autor: koudy71 Citovat
M_ike Vloženo 5. Březen 2019 Vloženo 5. Březen 2019 Navigace -> Nastavení -> Parametry trasy (tusim) a tam se podivej co vse mas zaskrnuto. Problem bude tam. Citovat
koudy71 Vloženo 11. Březen 2019 Autor Vloženo 11. Březen 2019 Ahoj , celej problém je na straně HERE podkladů, který má zadanou blbě křižovatku. Ta ji nebere v mým směru jako průjezdnou. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.