tomasrem Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Zdravím mám takový velký dotaz mám fabii 2 2012 1.6tdi 55kw facelift plná výbava co byla v tom roce. Chtěl bych si udělat pomocí led pásku osvětlení nohou a chtěl bych to udělat přes spínač světel a mlhovek, že když zapnu světla večer aby mi svítil i interiér. Ve spínači světel je volná pozice 6 myslíte že je napájena když se sepnou světla? A kdy u řidiče někde u spínače světel nebo u pojistek najdu zem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Změř si to voltmetrem, ale podle schemat je na pozici 6 napětí při vypnutých světlech a zapnutém klíčku. Na pozici 5 jen při obrysovkách a zapnutém klíčku, pozice 7 s hlavními světly a klíčkem. Kostřící body jsou na středním tunelu pod palubovkou. Asi bude pro tebe nejjednodušší to připojit k osvětlení přístrojů. Jednoduše k některému vodiči co jde na pozici 13, 14, 16 nebo 17, a kostru z pozice 10. Prostuduj si schémata, jsou tady ke stažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.