kukajz Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Ahojte, nenašla by sa nejaká dobrá duša, čo by mi poskytla popis farieb káblov v zadných svetlách, kvôli zapojeniu ťažného? Ďakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 já jsem to u F1 řešil jednoduše a rychle zkoušečkou, u O1 jsem si i oživil pravou mlhovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Mělo by to být takto levá strana: černobílá - blinkr šedočerná - obrysovka šedobílá - mlhovka černočervená - brzda černomodrá - couvačka hnědá - kostra pravá strana: černozelená - blinkr šedočervená - obrysovka černočervená - brzda černomodrá - couvačka hnědá - kostra 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukajz Vloženo 22. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Ďakujem! Ušetril si mi robotu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.