apolo123 Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Ahoj jaké máte na svém supovi za koberce ? Chci s vaničkou a nejlépe s připínáčky. Rozhoduji se mezi těmato https://www.autohotarek.cz/gumove-autokoberce-skoda-superb-ii-2008-2015-rezaw-plast/filtr-vozu-skoda--superb-ii--2008-2015 , https://www.autohotarek.cz/gumove-autokoberce-skoda-superb-ii-2008-novline/filtr-vozu-skoda--superb-ii--2008-2015 Rezaw-plast mají připínáčky i vzadu ale nemají středový tunel vzadu a Novline zas nemá připínáčky vzadu ale má středový tunel a u novline mám strach že mi koberce budou zavazet mezi pedály (při zmáčknutí spojky k zemi) mám obyč koberce a lezou mi do pedálů . Jaké máte vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Najlepšie sú originál od Škodovky... Jedine v kufri mám rezaw-plast a smrdel asi dva týždne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apolo123 Vloženo 25. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Tyhle vaničkove asi moc nebudou co ? https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/autokoberce/sada-gumovych-autokobercu-superb-3t1061550x/22/2/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Ale sú.. Ten kraj ti úplne stačí. Nechystáš sa vari v aute robiť bazén. Ja mám mimochodom tieto. Už štvrtý rok. Max spokojnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apolo123 Vloženo 25. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 A je to na sedana ? Máš i připínáčky vzadu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 (editace) Koberce do S2ky sú univerzál na sedan alebo kombi. Vzadu pripínačky nemáš... Teda ja nemám. Každopádne vzadu tie koberce západnú presne do podlahy, takže nie je šanca, aby sa niekam posunuli. Preto tam asi ani nie sú pripínačky. Editováno: 25. Březen 2019, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 (editace) Ja mam tieto, po prvej sezone som spokojny. Edit: chcel som vpredu s tymi pripinackami, tak mi ich dam dorobili, aj ked na foto nie su. Vzadu nie su ani original, ale drzia dobre aj bez toho, nema to kam odist. Editováno: 25. Březen 2019, autor: mioa701 Doplnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Inak si myslim, ze na zimu su fajn gumove, ale v lete sa tam hodia pekne textilne, pokial clovek nema to auto ako pracovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apolo123 Vloženo 25. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 před 28 minutami, mioa701 napsal: Ja mam tieto, po prvej sezone som spokojny. Edit: chcel som vpredu s tymi pripinackami, tak mi ich dam dorobili, aj ked na foto nie su. Vzadu nie su ani original, ale drzia dobre aj bez toho, nema to kam odist. Nezavazi ti to u pedálu ? Doslapnes spojku až na podlahu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eri Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 ja mam originaly na leto textilne aj na zimu gumove gumove su super ale fakt len na zimu, vidno na nich kazdu smietku, kazde stupenie topankou zanecha otlacok, takze nasadim na jesen-zimu ked sa zadazi a este vo februari-marci idu prec textilne tiez original sa velmi lahko cistia, tiez ako aj gumove maju pripinaciky len v predu, pricom vodico kobercek je zo spodnej strany este navyse zdrsneny aby sa vobec nehybal, on sa tak zakusne do textilneho calunenia ktore tam je, ze sa neda s nim pohnut aj keby tam pripinacky neboli tie fotky co su tu ako neoriginaly by som nechcel, predsalen originaly nesmrdia, su presne a pekne, okrem ceny asi nemaju nevyhodu jak gumene tak textilne Inac mam ich 7 rokov a su stale ako nove Ako pozeram tak neoriginaly maju rozne ine zahnutia a vzdy niekde navyse, presne tam kde to netreba a kde to moze zavadzat Nemam na stredovy tunel vzadu ten prehoz ci ako sa to vola a vobec mi nechyba, co som ale chcel povodne riesit je vanicka v kufri, ale kedze mam kolajnice a vanicka je len gumova, tak textilna nema zmysel a preto v kufri nemam nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 to Eri: Čím čistíte textilní koberečky? Klasicky rejžákem nebo mokrou cestou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eri Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 vysavacom to staci na 95% pripadov, vysavam asi 2 krat tyzdenne v lete a raz za mesiac v zime (nielen koberce, ale cele auto) gumenne koberce klasicky kefkou (ryzak) ale jemnou kefkou s vlaznou jarovou vodou a oplachnem, vyschcen bud v aute, alebo doma textilne koberce som za ten cas (7r) len lokalne vykefoval so saponatom ... predsalen sa po nich chodi, aj ked mam doma vykonny tepovac, tak som ich doteraz netepoval, pokial na nich nieje ketchup, dzem a podobne pochutiny, tak nie je co tepovat, a jedine co bolo nutne vycuistit boli zvratky od 2r dietata, ale ako pisem kefka to poriesila faktom je ze to presitie napisu superb na textilnych kobercoch uz nieje take svetle biele ci strieborne, ale zase uchyl niesom aby som tepoval len koli tomu a to som uchylny dost na cistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 2 hours ago, apolo123 said: Nezavazi ti to u pedálu ? Doslapnes spojku až na podlahu ? Mám DSG ale určite to nezavadzia,, sú tvarované presne na mieru. A keďže mám dve malé deti kupoval som aj s prekrytim stredového tunelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.