Daddo Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Ahojte, mam taky problem. Stava sa mi obcas, ze akonahle sa blizim s palivom k rezerve (niekedy este aj predtym, ako zacne svietit kontrolka nedostatku paliva ale povacsinou uz ked zacne svietit), tak mi nahodile motor straca vykon, resp. zhasne. V lepsom pripade strati iba na kratky okamih vykon (otacky padnu a ide ako keby zhasnut) ale potom sa preberie a zase ide normalne, v horsom pripade zhasne. Po opatovnom nastartovani vsak zase bezi normalne. Akonahle je hladina paliva normalna, je vsetko v poriadku a motor ide bez problemov. Kde by mohla byt chyba? V palivovom cerpadle? Diagnostika nehlasi nic. Dakujem za kazdu pomoc. Fabia 1.2 HTP, r.v. 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo628 Vloženo 30. Březen 2020 Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 Mam ten isty problem ..skoda felicia. Zrejme to suvisi s palivovym cerpadlom... Palivovy filter bol tiez moznostou, ale to by sa zrejme prejavovalo aj pri vyssej hladine benzinu v nadrzi. Mal som vonku cerpadlo a neviem si predstavit v com by mohol byt problem. Ten domcek v ktorom je umiesnene ma na spodu sytko a hned za nim je sanie...pravdou je ze tam je aj aka ako keby samostana komora... len preco by mal byt pri nizsej hladine problem s vykonom cerpadla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.