Publikováno Březen 29, 20196 r Ahojte, mam taky problem. Stava sa mi obcas, ze akonahle sa blizim s palivom k rezerve (niekedy este aj predtym, ako zacne svietit kontrolka nedostatku paliva ale povacsinou uz ked zacne svietit), tak mi nahodile motor straca vykon, resp. zhasne. V lepsom pripade strati iba na kratky okamih vykon (otacky padnu a ide ako keby zhasnut) ale potom sa preberie a zase ide normalne, v horsom pripade zhasne. Po opatovnom nastartovani vsak zase bezi normalne. Akonahle je hladina paliva normalna, je vsetko v poriadku a motor ide bez problemov. Kde by mohla byt chyba? V palivovom cerpadle? Diagnostika nehlasi nic. Dakujem za kazdu pomoc. Fabia 1.2 HTP, r.v. 2004
Březen 30, 20205 r Mam ten isty problem ..skoda felicia. Zrejme to suvisi s palivovym cerpadlom... Palivovy filter bol tiez moznostou, ale to by sa zrejme prejavovalo aj pri vyssej hladine benzinu v nadrzi. Mal som vonku cerpadlo a neviem si predstavit v com by mohol byt problem. Ten domcek v ktorom je umiesnene ma na spodu sytko a hned za nim je sanie...pravdou je ze tam je aj aka ako keby samostana komora... len preco by mal byt pri nizsej hladine problem s vykonom cerpadla ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.