Kristian141 Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 nazdar chlapi chcem sa spytat auto pocas toho ako sa zohrieva tak vydava z pravej strany taky cinkajuco-klepotavy zvuk. Ked sa auto zohreje tak to prestane... nemyslim ten zvuk co robi kazdy 2.0tdi... najazd mam 45000km,.. prikladam video dakujem IMG_3117.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.sramek Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 To dělá každé tdi poslední common Rail je to olejové čerpadlo žádný strach je to v pořádku dle škodovky a jiných uživatelů taky mi to dělá a už se to tu řešilo takže ok. Já mám 140 najeto a též to dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccob.lik Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Přidávám se, stejný problém při 160 tis. Dá se řešit. Špatné hridelky na olejovém čerpadle. Cena dílu 8tis., příští týden absolvuji a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 30. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2019 daj vediet som zvedavy lebo ja mam auto v zaruke este tak by som to mohol riesit. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 2. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 este by som mal taku podotazku preco take zvuky trrbarz nevydava vw golf 2.0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviars Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Mne v SA povedali, že je to normálne. (?) To čerpadlo vraj tlačí 20barov, takže ten zvuk je od toho. Každopádne vadí to aj mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.