Publikováno Březen 31, 20196 r nazdar chlapi chcem sa spytat auto pocas toho ako sa zohrieva tak vydava z pravej strany taky cinkajuco-klepotavy zvuk. Ked sa auto zohreje tak to prestane... nemyslim ten zvuk co robi kazdy 2.0tdi... najazd mam 45000km,.. prikladam video dakujem IMG_3117.MOV
Duben 17, 20196 r To dělá každé tdi poslední common Rail je to olejové čerpadlo žádný strach je to v pořádku dle škodovky a jiných uživatelů taky mi to dělá a už se to tu řešilo takže ok. Já mám 140 najeto a též to dělá
Červen 16, 20196 r Přidávám se, stejný problém při 160 tis. Dá se řešit. Špatné hridelky na olejovém čerpadle. Cena dílu 8tis., příští týden absolvuji a dám vědět.
Červen 30, 20196 r Autor daj vediet som zvedavy lebo ja mam auto v zaruke este tak by som to mohol riesit. dakujem
Červenec 2, 20196 r Autor este by som mal taku podotazku preco take zvuky trrbarz nevydava vw golf 2.0 ?
Červenec 18, 20196 r Mne v SA povedali, že je to normálne. (?) To čerpadlo vraj tlačí 20barov, takže ten zvuk je od toho. Každopádne vadí to aj mne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.