Stefan1983 Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Ahojte...potreboval by som poradit,kupil som si superb2 facelift,rok vyroby 2015 2.0TDI dsg a mam taky problem,ze na sestke pri otackach 1600 az 1900 pocut dunenie od motora,hlavne ked je motor v tahu.presiel som cele nasavanie vzduchu,kryr motora,dotiahnute vsetko a ajtak mi to robi...auto ma 65000km...mal by niekto este nejaky napad,co to moze byt...iba na 6ke to robi...diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Je to predokolka alebo 4x4? Nechcem nejak mylit, ja len, ze mne nieco podobne robilo na octavii 4x4, ale pre pravda, ze zvuk siel skor zo zadu a auto malo 300k, robila to popraskana hardyspojka, co ide k haldexu. Ale toto vyzera nieco ine, ked ma auto iba 65k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan1983 Vloženo 31. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Je to predokolka...naozaj neviem co este moze duniet...aj loziska boli vymenene v predu,prava strana bola vadna...prezrel som cele nasavanie vzduchu a ajtak...ked sa zohreje motor vtedy to robi..cize niekde nieco pod vplyvom tepla sa uvolni a duni resp rezonuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Mne to na Golfe V, 2.0 SDI (PD), robila klapka na sani. Nehlasila chybu, ale ked sa ohrial motor, tak ostavala stale naplno otvorena a sanie bolo tym padom hlucne aj spotreba stupla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan1983 Vloženo 31. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Ale len pri urcitych otackach ti to robilo alebo stale?lebo mne len medzi 1600-1900 a v sestke...inak to nerobi...a keby aj nahodou ta klapka,ako sa to da zistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Mne to dunelo prave v nizsich otackach ako spominas, hlavne na piatom stupni (sestku to nema). Neviem ako je to na tvojom motore, ale na mojom som len zhodil hadicu sania a klapku je tam rovno vidiet. Na chvilu pomohlo zakladne nastavenie a potom sa to zas objavilo, tak som ju vymenil (bola draha ako svina) a je klud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan1983 Vloženo 31. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Hm....zakladne nastavenie ako myslis?tak to skontrolujem potom ze ako to teda vyzera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Zakladne nastavenie klapky je ukon cez diagnostiku - zbehol som k mechanikovi a za 5 minut mal hotove. On hned podozrieval klapku, ale samozrejme u teba to moze byt aj ina pricina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan1983 Vloženo 31. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Diky pekne za radu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Co uz, to si nevyberies. Si zober, ze na Alhambre mi vibroval volant. Len minimalne, v zabere na sestku a aj pri brzdeni. Vymenil som postupne celu napravu - brzdy, ramena, tlmice, ulozenie stabilizatora, riadenie, poloosi a nic. Mechanik bol bezradny. Cista zahada. Tak som s tym jazdil normalne dalej a aj som to s tou zahadou predal. Kupujcemu som to vysvetloval a ten sa len potmehudsky usmieval. Myslim, ze vedel co tomu je a mi naschval nepovedal, aby ma nevystrelo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan1983 Vloženo 31. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Tak ja som auto kupoval v novembri 2018 predat ho nemienim zatial ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Jasan, ved aj ja som tu Alhambru mal styri roky. A za celu dobu sme to nevedeli vyriesit. To asi nie je to co si chcel pocut, len vravim z vlastnej skusenosti, ze by som skontroloval najprv sanie, ci je v poriadku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan1983 Vloženo 31. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Ok...dam to skontrolovat urcite...lebo nie je to take strasne zase ale kym sa cely motor nezohreje riadne je v aute ticho ako v hrobe ? az potom to prichadza a mne nervy odchadzaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan1983 Vloženo 2. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Ta klapka vyzera byt v poriadku...takze hladame dalej pricinu...a nevie niekto poradit kde by som nasiel dielensky katalog na nahradne diely na superb2 facelift? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Online ETKA https://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1 -> klik na CarProg2. Odporucam potom zvolit cestinu, slovencina je zamenena za slovincinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan1983 Vloženo 3. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2019 Patranie po pricine dunenia-rezonovania pokracuje...kus som sa tomu povenoval...robi to od stvrteho stupna na kazdom stupni pri tych otackach od 1600 do 1900cca,vyhodil som so neutralu prevodovku a tak som zatlacil plyn,ziadna rezonancia ci dunenie,v jemnej zatazi to robi pri prudsom nie...a zvuk sa siri z lavej strany...este ma napada,ci ulozenie prevodovky nemoze byt v cude,nakolko aj na volant sa prenasaju vibracie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan1983 Vloženo 15. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Ahojte....ulozenie prevodovky sa vymenilo ale rezonancia ostala...ma dakto este nejaky napad co by to mohlo sposobovat?iba pri zohriatom motore,prevodovke a len ked je prevodovka v zabere..dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.