Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte...potreboval by som poradit,kupil som si superb2 facelift,rok vyroby 2015 2.0TDI dsg a mam taky problem,ze na sestke pri otackach 1600 az 1900 pocut dunenie od motora,hlavne ked je motor v tahu.presiel som cele nasavanie vzduchu,kryr motora,dotiahnute vsetko a ajtak mi to robi...auto ma 65000km...mal by niekto este nejaky napad,co to moze byt...iba na 6ke to robi...diky za rady

Vloženo

Je to predokolka alebo 4x4? Nechcem nejak mylit, ja len, ze mne nieco podobne robilo na octavii 4x4, ale pre pravda, ze zvuk siel skor zo zadu a auto malo 300k, robila to popraskana hardyspojka, co ide k haldexu. Ale toto vyzera nieco ine, ked ma auto iba 65k.

Vloženo

Je to predokolka...naozaj neviem co este moze duniet...aj loziska boli vymenene v predu,prava strana bola vadna...prezrel som cele nasavanie vzduchu a ajtak...ked sa zohreje motor vtedy to robi..cize niekde nieco pod vplyvom tepla sa uvolni a duni resp rezonuje

Vloženo

Mne to na Golfe V, 2.0 SDI (PD), robila klapka na sani. Nehlasila chybu, ale ked sa ohrial motor, tak ostavala stale naplno otvorena a sanie bolo tym padom hlucne aj spotreba stupla.

Vloženo

Mne to dunelo prave v nizsich otackach ako spominas, hlavne na piatom stupni (sestku to nema). Neviem ako je to na tvojom motore, ale na mojom som len zhodil hadicu sania a klapku je tam rovno vidiet. Na chvilu pomohlo zakladne nastavenie a potom sa to zas objavilo, tak som ju vymenil (bola draha ako svina) a je klud.

Vloženo

Zakladne nastavenie klapky je ukon cez diagnostiku - zbehol som k mechanikovi a za 5 minut mal hotove. On hned podozrieval klapku, ale samozrejme u teba to moze byt aj ina pricina.

Vloženo

Co uz, to si nevyberies. Si zober, ze na Alhambre mi vibroval volant. Len minimalne, v zabere na sestku a aj pri brzdeni. Vymenil som postupne celu napravu - brzdy, ramena, tlmice, ulozenie stabilizatora, riadenie, poloosi a nic. Mechanik bol bezradny. Cista zahada. Tak som s tym jazdil normalne dalej a aj som to s tou zahadou predal. Kupujcemu som to vysvetloval a ten sa len potmehudsky usmieval. Myslim, ze vedel co tomu je a mi naschval nepovedal, aby ma nevystrelo :-D

Vloženo

Jasan, ved aj ja som tu Alhambru mal styri roky. A za celu dobu sme to nevedeli vyriesit. To asi nie je to co si chcel pocut, len vravim z vlastnej skusenosti, ze by som skontroloval najprv sanie, ci je v poriadku :-)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Patranie po pricine dunenia-rezonovania pokracuje...kus som sa tomu povenoval...robi to od stvrteho stupna na kazdom stupni pri tych otackach od 1600 do 1900cca,vyhodil som so neutralu prevodovku a tak som zatlacil plyn,ziadna rezonancia ci dunenie,v jemnej zatazi to robi pri prudsom nie...a zvuk sa siri z lavej strany...este ma napada,ci ulozenie prevodovky nemoze byt v cude,nakolko aj na volant sa prenasaju vibracie..

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahojte....ulozenie prevodovky sa vymenilo ale rezonancia ostala...ma dakto este nejaky napad co by to mohlo sposobovat?iba pri zohriatom motore,prevodovke a len ked je prevodovka v zabere..dakujem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...