George Couser Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 A základ je HTP 51 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Nechci být rejpal, ale tohle není Fabia Praktik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Nechci být rejpal, ale tohle není Fabia Praktik... Tak co rejpeš, vždyť to všichni vidí, že to není fóbie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Pro někoho to možná bude fóbie ten Roomster... Ale i jako praktikovi mu to celkem sluší. Hlíny asi v základu nebudou, v poklicích nebo plecháčích to bude asi bída na pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Škoda toho schodu do kufru - pak by tam i možna šla na šiřku narvat paleta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Škoda toho schodu do kufru - pak by tam i možna šla na šiřku narvat paleta. je tam pevná podlaha ve stejné urovni jako je nást. lišta právě kvůli paletě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 me se to libi snad vic nez nermal roomster protoze tam neni takovej zretelnej prechod toho predniho okna na ty zadni sice pisou ze je to srovnatelny s Berlingem, Parnerem atd ale podle velikosti podle me teda urcite ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Georgi, diky za fotky! Je dobre mit tu nekoho "od zdroje" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Georgi, diky za fotky! Je dobre mit tu nekoho "od zdroje" vzdyt ty fotky jsou normal pristupny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Líbí se mi a je rozhodně hezčí neř Berlingo/Partner nebo Kangoo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) mě se taky libi,roomster praktik je snad hezčí jak fabie praktik Jinak stim motorem udělali dobře že tam dali aspon tyhle,ty 1,0 co se rvali do prvnich praktiku fabii pak 1,2 tak to je liný když je to naložený Editováno: 24. Říjen 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 dnes jsem potkal stribrnyho a sluselo mu to bez okynek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 kodemi: A jak ty to muzes vedet, kdyz jeste nemas ridicak, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Líbí se mi a je rozhodně hezčí neř Berlingo/Partner nebo Kangoo. ale bude tam problem s prostorem protoze roomster je fakt malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Už aby byl na trhu nebo se nám pomalu rozsypou staré felicie pisk-up a praktiky, jen by mě zajímala nosnost, doufám, že bude vyšší než u osobní verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Škoda toho schodu do kufru - pak by tam i možna šla na šiřku narvat paleta. je tam pevná podlaha ve stejné urovni jako je nást. lišta právě kvůli paletě No já si myslím, že i když tam ta paleta teda asi půjde narvat, tak to bude asi chtít pořádně dlouhý vidle, protože 5-té dveře se neotočí kolem pantů až nahoru, ale zůstanou tak nějak ve vodorovný poloze a budou čumět do prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Už aby byl na trhu nebo se nám pomalu rozsypou staré felicie pisk-up a praktiky, jen by mě zajímala nosnost, doufám, že bude vyšší než u osobní verze. Bude 560-640 kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Líbí se mi a je rozhodně hezčí neř Berlingo/Partner nebo Kangoo. ale bude tam problem s prostorem protoze roomster je fakt malej me prijde stejnej jako kangoo a berlingo...no mozna i o trochu vetsi teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Líbí se mi a je rozhodně hezčí neř Berlingo/Partner nebo Kangoo. ale bude tam problem s prostorem protoze roomster je fakt malej me prijde stejnej jako kangoo a berlingo...no mozna i o trochu vetsi teda.... a mel jsi to nekdy vedle sebe...doma mame Partnera a kdyz to porovnas s Roomsterem tak je to hodne velkej rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Nevypadá to zle...konečně se taky Škodovka probudila s užitkovým vozem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Nevypadá to zle...konečně se taky Škodovka probudila s užitkovým vozem... Od škodovky je vic užitkovych vozu,treba fabia praktik ale tenhle má opravdu styl radost se koukat a stimhle se tu shodne vic lidi ze je to snad hezčí než nějaký roomster v elegaci Radost se na to koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Škoda toho schodu do kufru - pak by tam i možna šla na šiřku narvat paleta. je tam pevná podlaha ve stejné urovni jako je nást. lišta právě kvůli paletě Aha - mě to podle te fotky připadalo že ty spodni krabice jsou stejně velké jako ty horní a jsou jenom níž. Pokud tam ta paleta vleze v poho šiřkově tak velice pěkné. Kolik je tam místa od podlahy po horní hranu dveří?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Aha - mě to podle te fotky připadalo že ty spodni krabice jsou stejně velké jako ty horní a jsou jenom níž. Pokud tam ta paleta vleze v poho šiřkově tak velice pěkné. Kolik je tam místa od podlahy po horní hranu dveří?? prave ze roomster je uzkej a nizkej coz je velka skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 me docela mrzi ze skodovka nema v nabidce fabii ci roomster pick up, na stavbu je to pro technika jak delane, pac to neni velka krava a kdyz je treba neco odveze...bohuzel v soucasnosti je takove auto na trhu pouze jedno...fiat strada a to je teda pekny sunt..fiat vsak vime...takovou fabku bych z fleku bral a co teprve roomstera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 me docela mrzi ze skodovka nema v nabidce fabii ci roomster pick up, na stavbu je to pro technika jak delane, pac to neni velka krava a kdyz je treba neco odveze...bohuzel v soucasnosti je takove auto na trhu pouze jedno...fiat strada a to je teda pekny sunt..fiat vsak vime...takovou fabku bych z fleku bral a co teprve roomstera nejsi sám, taky bych bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.