Tomáš Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Jednoho času se to dost řešilo a nejlepší varianta stejně asi byla Milotec, ale ta cena... http://www.reviloshop.cz/store/goodsdetail...odsID=JOM-40035 Možná by tyhle vzpěry byla alternativa a snad se nemusí ani nic vrtat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 na těch od Milotecu se ale taky nic nevrtá, jen jsou potřeba na montáž ještě jedny ruce a co se ceny týče - je to holt Milotec - to logo Ti nikdo nesmaže .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 tady jsou Milotecy a taky jejich návod k montáži ..... Já vím. je to jen o ceně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 a návod 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Dají se sehnat i jiné než Milotec, ale musí se právě vrtat. Tady u těch vypadá, že snad né. Až budu mít cestu přes Hradec tak na ně mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 no vypada to zajimave...ja uz mam ale milotec tak ze nemam co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 az je nekdo vyzkousite,dejte vedet vypada to zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Takže jsem se byl na ně podívat, ale na octavii je zrovna neměl na krámě a jsou objednány a budou příští týden. Ale ani prodavač mi nebyl schopen říci, jestli se musí vrtat nebo ne. Jinak nejsou univerzální, ale výrobce je dělá přímo pro značku auta. Až je budou mít tak to chce nejdřív zkusit jak to bude vycházet na šrouby do blatník a uvidíme. Takže zatím tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Jestli to je na značku auta, tak by měli být přesné - pasovat do původních šroubů. No uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 A co tohle http://www.reviloshop.cz/store/goodsdetail...odsID=JOM-40035 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 A co tohle http://www.reviloshop.cz/store/goodsdetail...odsID=JOM-40035 Vždyť o tomto je celé tohle téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Ve čtvrtek jedu do Olomouce tak se tam při cestě zase stavím a snad už je bude mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Ja som si objednal cez slovensku firmu vzpery MILOTEC ale poslali mi INXX.Ked som im napisal ze co mi to poslali, tvrdili ze taketo vzpery robia aj tak iba 3 firmy v europe tak som to neriesil dalej ale neskôr som zistil ze maju tendenciu vyskakovat s capov.Pomohla az mala uprava capu.Stretli ste sa s niecim podobnym? INXX sa tiez nevrtaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 akce za 699,- http://eshop.escape6.cz/ProductDetail.asp?...dcode=&prodname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 akce za 699,- http://eshop.escape6.cz/ProductDetail.asp?...dcode=&prodname Me prijde, ze jsou to ty, co ma Kubi a ty se museji vrtat. Netvrdim to, ale prijde mi to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 ty od Kubiho má Zbynek a žádný vrtání co já vím jen jde o to, že ten jeden šroub snad nemá metrickej závit, ale samořez ...zeptáme se ho na besídce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 ty od Kubiho má Zbynek a žádný vrtání co já vím jen jde o to, že ten jeden šroub snad nemá metrickej závit, ale samořez ...zeptáme se ho na besídce Nechci nejak kecat, ktery z clenu je ma jeste, jen snad vim ze by to mohl byt mikl, nebo je to nekdo, kdo tam primo nad Kubiho dilnou a kramem bydli? Vazne nyni nevim. S tim samorezem je to tak, nevim, zde se to nepredvrtava. Jedno je jiste, nevyjde to do diry jako treba Milotec, ikdyz Kubiho jsou vizazove hezci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ty od Kubiho má Zbynek a žádný vrtání co já vím jen jde o to, že ten jeden šroub snad nemá metrickej závit, ale samořez ...zeptáme se ho na besídce Nechci nejak kecat, ktery z clenu je ma jeste, jen snad vim ze by to mohl byt mikl, nebo je to nekdo, kdo tam primo nad Kubiho dilnou a kramem bydli? Vazne nyni nevim. S tim samorezem je to tak, nevim, zde se to nepredvrtava. Jedno je jiste, nevyjde to do diry jako treba Milotec, ikdyz Kubiho jsou vizazove hezci... Je to jak řílá Davon.Jednak má jeden kloubek samřezný závit a tlumič délkou stejně vychází mezi původní šrouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 ty od Kubiho má Zbynek a žádný vrtání co já vím jen jde o to, že ten jeden šroub snad nemá metrickej závit, ale samořez ...zeptáme se ho na besídce Nechci nejak kecat, ktery z clenu je ma jeste, jen snad vim ze by to mohl byt mikl, nebo je to nekdo, kdo tam primo nad Kubiho dilnou a kramem bydli? Vazne nyni nevim. S tim samorezem je to tak, nevim, zde se to nepredvrtava. Jedno je jiste, nevyjde to do diry jako treba Milotec, ikdyz Kubiho jsou vizazove hezci... Je to jak řílá Davon.Jednak má jeden kloubek samřezný závit a tlumič délkou stejně vychází mezi původní šrouby. Takze jsi to byl ty, kdo je tam kupoval. Ja v tom mel nejak bordel, neporadek tedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 z toho tedy plyne, že kdo neni lopata uděla si diru vedle a ma to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 z toho tedy plyne, že kdo neni lopata uděla si diru vedle a ma to... Kvuli tomu delani diry sem koupil nakonec Milotec, pacz vrtat do tehle mist mi prislo jako zverstvo, staci, ze tam mam rozperu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Kvuli tomu delani diry sem koupil nakonec Milotec, pacz vrtat do tehle mist mi prislo jako zverstvo, staci, ze tam mam rozperu proč zvěrstvo? čemu to vadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Kvuli tomu delani diry sem koupil nakonec Milotec, pacz vrtat do tehle mist mi prislo jako zverstvo, staci, ze tam mam rozperu proč zvěrstvo? čemu to vadí? No nevim esli autu, ale mne se nelibil ten pocit do toho vrtat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Me se vrtat do karoserie nelibi na zadnem miste, jeden z duvodu, proc jsem koupene RS kridlo prodal, abych nemusel vrtat a jen lepit jsem nechtel... Ale kazdemu to vrtani vadit nemusi. Nekomu take vadi alkohol a nekomu nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Tak mám nové zprávy. Vzpěry už mám doma a nemusí se nikam vrtat a vycházejí přesně na šrouby jako od Milotecu. Šroubky nebo spíš závity které tam jsou v základu nepasují, ale jsou k tomu přiložený šrouby určené pro octavii, takže stačí jen přehodit. Je možné, že bude potřeba nepatrná úprava kloubku, protože se mi zdá, že ten šrou s kuličkou jde vytočit pod malým úhlem. Ale to bude detail. Jinak jsou to INXX. Jestli se chce na ně někdo mrknout tak je vezmu sebou na besídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.