JasteR Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Možná to sem nepatří ale potřebuju poradit nalepil sem na octu WRC křídlo a víko je teď nějak moc těžký no prostě sem línej se s tím tahat nahoru když otevírám kufr nedají se někde sehnat silnější vzpěry? Milotec je dává přímo ke křídlu ale jesem blázen to si radši zaposiluju, takže kdybyste někdo věděli kde to sehnat nebo jestli jdou upravit origo budu rád dík moc Pan Gorčák ti upraví dle potřeby, délku tlak a podobně . Cena je slušná. Mám po opravě více než rok a ok. http://www.gorcak.cz/ No na moravu litat kuli tomu nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Sehnal jsem vzpěry od INXX a bylo to celkem O.K. Měli tam víc druhů šroubů, takže to páslo i bez vrtání. Jen bylo třeba trošku přibrousit hlavici čepu na haubně. Pak se to maličko napružilo a bylo po pr... legraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 tak už je mám taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 a mely je na sklade?Ja tam psal,na ten druhy obchod a nemeli,pred15 dny........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 tak už je mám taky.... promiň, nechci ti kazit radost, ale máš je tam obráceně. ale fungčně je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 No ja mam ty od Milotecu, vydrazil sem je na ebuy za 15Ecek fungl novy a este zabaleny takźe spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 (editace) tak už je mám taky.... promiň, nechci ti kazit radost, ale máš je tam obráceně. ale fungčně je to jedno no já si to taky myslel ale podívej...stránky INXX...u nich není návod jak se dávají, ale koukám že si to všichni dávají podle obrázku Milotecu... Editováno: 22. Březen 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Jo jinak jsou z K-Tuningu.......mají je skladem, přišli mi minulý týden! V neděli objednané a v úterý byly doma! http://www.k-tuning.cz/product_info.php?pr...vin8kj0qel2jvb3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 a piloval jsi kloubky?Budu je take objednavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 a piloval jsi kloubky?Budu je take objednavat jjj... piloval, jak je tu výše napsáno, ono to tam má opravdu má málo vůle! Kolega mi půjčil brusný jehlan do vrtačky, a bylo to za 10 minut! A pak jsem odvrtal 5mm závit na pístnici - je to lepší! Kdyžtak písni o radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ok,uz jsou v poste.....pak se uvidi,snad to zvladnu,to se musi videt,ale jsem sikovnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Mně se líbí, když jsou tím slabším nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Mně se líbí, když jsou tím slabším nahoru. Můj člověk!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 tak uz ja mam doma,tady jsou fota,tak chlapi,co budu vse upravovat..........zitra je beru do prace a jdu na to....jsou od inxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 jsou u toho nejaky nahradni kloubky s vetsim zavitem,ktere pouziji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 jsou u toho nejaky nahradni kloubky s vetsim zavitem,ktere pouziji? Menší závit je do blatníku a vetší do kapoty! Tak držím palce!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 jsou u toho nejaky nahradni kloubky s vetsim zavitem,ktere pouziji? Menší závit je do blatníku a vetší do kapoty! Tak držím palce!! ale jeď do té práce autem, budeš zkoušet o kolik to máš ještě upilovat, ať to nevezmeš málo, nebo to zbytečně nepřepálíš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 jsou u toho nejaky nahradni kloubky s vetsim zavitem,ktere pouziji? Menší závit je do blatníku a vetší do kapoty! Tak držím palce!! ale jeď do té práce autem, budeš zkoušet o kolik to máš ještě upilovat, ať to nevezmeš málo, nebo to zbytečně nepřepálíš..... To je fakt, já to vzal tak o 2mm víc, ale fachčí to! Tak hodně zdaru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 45min a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 45min a hotovo No paráda, vítej do klubu! No ale závidím ten čistý motor! Já se dnes zbavil saharského nánosu z povrchu auta a chystám se na motor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 45min a hotovo No paráda, vítej do klubu! No ale závidím ten čistý motor! Já se dnes zbavil saharského nánosu z povrchu auta a chystám se na motor! No to teda! Klobouk dolu. Já teď kvůli vytížení mám místo auta "hnojnej vůz". Jsem rád když dofoukám aspoň kola. Tak že bych se taky stavil..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 No to teda! Klobouk dolu. Já teď kvůli vytížení mám místo auta "hnojnej vůz". Jsem rád když dofoukám aspoň kola. Tak že bych se taky stavil..?? Stav se, já meju auto i kámošovi! Jeho to nebyví a mě jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 me by zajimalo jestli by nekdo udelal na tech fotkach nejaky sipky kde a co udelat dal bych to pak na stranky OC at to vidi i dalsi lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.