jirka7251 Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Ahoj lidi, přemýšlím o úpravě Superba 2.0 TSI 200 Kw. Nemáte někdo zkušenost s firmami BSR nebo Hothatchshop? Líbilo by se mi udělat Stage II úpravu vozidla. Snažil jsem se přečíst co se dalo, pustil jsem si snad všechny videa na YT, ale stále se nemohu rozhodnout pro jednu z firem. Také, co mě trochu zaráží je chiptuning dělaný pomocí nahrání univerzálního SW. Vím, že jsou úpravci, kteří dokáží odladit motor dle potřeby. Našeho minulého Supa 2.0 TDI 125. KW jsme si nechali upravit u Motorpowera a s ním musím říct, že jsme byli 100 % spokojeni. Tak si říkám jestli jedna z možností také není to, že bych si nechal pouze vyměnit díly a chip poté provedl u Motorpowera nebo v Dieselpoweru. Další otázka směřuje na STK, myslíte že s úpravou stále projdu? Budu rád za jakékoliv komentáře a příspěvky. Díky, Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 A proč zase najdeš k motorpower?Co chceš dělat? Sání, chip a poladit dsg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka7251 Vloženo 15. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Jj, sani, intercooler, chip, dsg, svicky a vyfuk. Zkusim mu napsat. Popravde me to ani nenapadlo, myslel jsem ze dela primarne jen chip. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 mám chip od Motorpoweru na SIII 206kW. Chip se dělal na novém autě /mělo najeto 9.000km/ Nyní mám 76000km a vše funguje jak má. Auto jede jako pilka, netrápím ho na semaforech, výkon využívám převážně na dálnicích. Olej měním po 20.000km úpravu si jenom pochvaluji a mohu jen doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Ahoj, taky premyslim o chipu na 206 kW. Jen cekam az dobehne zaruka. Na jaky vykon se to podarilo naladit? Mas upravenou i dsg? Co spociva v uprave dsg? Predem moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Co to zkusit sám? Tady to udělátko je od Alientechu a umí si zazálohovat originál obsah ECU + 5 různých map, které se dají různě střídat. Je to podobné řešení jako PPC+ od BSR, ale o trochu pokročilejší: https://www.alientech-tools.com/en/powergate3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 dost lidí mi říkalo, že pokud chip na auto, ideální je hned začátku, tj. do 10tkm. Co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 chlapi ono vam fakt nestaci tech 206kw?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Těch 206kw na tu váhu není nic o čem bych psal domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Ono staci i tech 140kW, ale kdyby to melo treba 250kW nebo vic, nic by se nestalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 V 15. 4. 2019 na 18:06, jirka7251 napsal: Jj, sani, intercooler, chip, dsg, svicky a vyfuk. Zkusim mu napsat. Popravde me to ani nenapadlo, myslel jsem ze dela primarne jen chip. Diky Už jsi to nechal dělat?? Zavolej... MPR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.