Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já nemám zkušenost přímo se Smart Holder od škodovky, ale zrovna včera jsem malé na tablet do auta dával už druhý držák z Aliexpressu, který jsem tam kupoval tehdy cca 60kč/ks (teď je dražší kvůli dopravě).

A musím říct, že si úplně dobře nedokážu představit ten škodovácký, že je zcela stabilní na té "jedné pacce".

Já kupoval druhý (shodný s předchozím) jen proto, že jsem jej chtěl jako záložní, kdyby třeba prasknul, ale jak teď jezdíme hodně s tabletem, tak na tom jednom to sice drží krásně, ale při jízdě se podle mě ten tablet zbytečně třese. Proto jsem tam hodil dva vedle sebe (na každou nožku opěrky jeden) a drží ho to mnohem lépe. Při 10" tabletu to krásně tedy drží potom tablet na čtyřech místech shora a čtyřech zespodu a je to pěkně pevné za pár korun.

Říkal jsem si původně že zkusím právě ten držák nejprve z Ali a když bude stát za prd, tak vezmu škodovácký, ale nakonec jsem tedy rád za ten co mám.

https://www.aliexpress.com/item/Premium-Car-Back-Seat-Headrest-Mount-Holder-Stand-For-7-10-Inch-Tablet-GPS-IPAD/32905720305.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.21e04c4djltXe7

• 2 týdny později...

Ten origo skodovackej stabilni je, mam na tom tezkej 10" palcu tablet a drzi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.