Publikováno Květen 17, 20196 r Zdravím. Podělím se zkušeností výměny svíček 1.2TSI FIII 2015. Zakoupil jsem Brisk BOEX14YP. Dobrá cena, značka také není k zahození. Nasadil dotáhl 22Nm a jezdil. Občas po ránu v zimě cukalo, po zahřátí už ok. Nedalo mi to a po čase jsem hledal. Našel jsem sdělení Škody auto a správně natočeném jiskřišti. Nedalo mi a svíčky označil a vyndal. Samozřejmě jsem zjistil že jiskřiště je úplně jinak natočené. Ihned jsem psal do Brisku.. Nedostali jsme žádné požadavky od výrobce auta o natočení jiskřiště. Tak jsem neváhal a objednal originál více jak o polovinu dražší. Po označení a dotažení jiskřiště přesně podle příručky, zahnutí k výfuk ventilům. Samozřejmě ty slavné BRISKY mi jsou k prdu a sám Brisk fuck OFF nějaká kompenzace atp. Asi by se divili kdybych odkouřil motor a pak chtěl něco po nich.. TAKŽE POZOR BRISK DO TOHOTO MODELU NEBRAT!!! Upraveno Květen 17, 20196 r od octavia_66_tdi
Říjen 3, 2024Říj 3 neviem na čo reaguješ po 5 rokoch ale nevadí ... ja som par brisiek namontoval a vsetko mi jazdí ok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.