octavia_66_tdi Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 (editace) Zdravím. Podělím se zkušeností výměny svíček 1.2TSI FIII 2015. Zakoupil jsem Brisk BOEX14YP. Dobrá cena, značka také není k zahození. Nasadil dotáhl 22Nm a jezdil. Občas po ránu v zimě cukalo, po zahřátí už ok. Nedalo mi to a po čase jsem hledal. Našel jsem sdělení Škody auto a správně natočeném jiskřišti. Nedalo mi a svíčky označil a vyndal. Samozřejmě jsem zjistil že jiskřiště je úplně jinak natočené. Ihned jsem psal do Brisku.. Nedostali jsme žádné požadavky od výrobce auta o natočení jiskřiště. Tak jsem neváhal a objednal originál více jak o polovinu dražší. Po označení a dotažení jiskřiště přesně podle příručky, zahnutí k výfuk ventilům. Samozřejmě ty slavné BRISKY mi jsou k prdu a sám Brisk fuck OFF nějaká kompenzace atp. Asi by se divili kdybych odkouřil motor a pak chtěl něco po nich.. TAKŽE POZOR BRISK DO TOHOTO MODELU NEBRAT!!! Editováno: 17. Květen 2019, autor: octavia_66_tdi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicco Vloženo 3. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2024 Nemusel jsi original, stacilo NGK, coz je to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 3. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2024 neviem na čo reaguješ po 5 rokoch ale nevadí ... ja som par brisiek namontoval a vsetko mi jazdí ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.