Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ako ste spokojní so svojimi Rapidkami?

už jsem si pomalu po 2.500km zvykl i na motor a řazení, nemám větších výhrad k ničemu teda až na to, že jsem dnes jel s klimou a ozývá se to cvrlikání polského kompresoru Sanden co se tady už x krát řešilo. Už vidím tu neochotu při reklamaci, to bude zase keců :wacko:.

• Autor

ben06,dúfam,že ti kompresor v pohode vymenia.Mne zatiaľ necvrliká.Skôr mi niečo občas zaškrípe odzadu.:wacko:

Rapidem teď skoro nejezdím, ale taky jsem si všiml, že se vrátilo cvrlikání klimatizace a měl jsem sto chutí jim to v servisu omlátit o hlavu. Nebýt těch nervů s nimi a rozporuplné výrobní kvality, neměl bych k Rapidu výhrady.

• Autor

Twisted,tiež som toho názoru.Rapid padol ako prvý za obeť degradácie kvality.

před 12 hodinami, 1.4 tsi napsal:

ben06,dúfam,že ti kompresor v pohode vymenia.Mne zatiaľ necvrliká.Skôr mi niečo občas zaškrípe odzadu.:wacko:

to v pohodě nebude, rádi z lidí dělají hňupy. Už před lety i při reklamaci u O1 jsem dost tvrdě bojoval (úspěšně) a nenechal se několikrát odbýt, když garanční ušmudlanec řekne, že nic neslyší a vymýšlím si...... Je tam  pořád ten samý neochotný  nýmand :ble. Péče o zákazníka už skončila prodejem a to si ještě ty *urvy nestyděly samy říct o dobrý hodnocení do dotazníků ŠA.

To skřípání vzadu z podvozku jsem měl při sedání do auta a zatím asi ustalo samo.

Upraveno od ben06

• Autor

ben06,čo môže byť to škrípanie? Robí to hlavne za mokra.

jak jsem psal vrzání bylo při sedání do auta, neměl jsem nikoho koho bych do auta posadil a lehnul si k zadní nápravě :D a naslouchal. Teď musím řešit jinou věc na O1 když nýmand v pátek na stk tak dlouho hledal, až si našel co potřeboval :o.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.