1.4 tsi Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Ako ste spokojní so svojimi Rapidkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 už jsem si pomalu po 2.500km zvykl i na motor a řazení, nemám větších výhrad k ničemu teda až na to, že jsem dnes jel s klimou a ozývá se to cvrlikání polského kompresoru Sanden co se tady už x krát řešilo. Už vidím tu neochotu při reklamaci, to bude zase keců . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 tsi Vloženo 17. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 ben06,dúfam,že ti kompresor v pohode vymenia.Mne zatiaľ necvrliká.Skôr mi niečo občas zaškrípe odzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Rapidem teď skoro nejezdím, ale taky jsem si všiml, že se vrátilo cvrlikání klimatizace a měl jsem sto chutí jim to v servisu omlátit o hlavu. Nebýt těch nervů s nimi a rozporuplné výrobní kvality, neměl bych k Rapidu výhrady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 tsi Vloženo 17. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Twisted,tiež som toho názoru.Rapid padol ako prvý za obeť degradácie kvality. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 (editace) před 12 hodinami, 1.4 tsi napsal: ben06,dúfam,že ti kompresor v pohode vymenia.Mne zatiaľ necvrliká.Skôr mi niečo občas zaškrípe odzadu. to v pohodě nebude, rádi z lidí dělají hňupy. Už před lety i při reklamaci u O1 jsem dost tvrdě bojoval (úspěšně) a nenechal se několikrát odbýt, když garanční ušmudlanec řekne, že nic neslyší a vymýšlím si...... Je tam pořád ten samý neochotný nýmand . Péče o zákazníka už skončila prodejem a to si ještě ty *urvy nestyděly samy říct o dobrý hodnocení do dotazníků ŠA. To skřípání vzadu z podvozku jsem měl při sedání do auta a zatím asi ustalo samo. Editováno: 18. Květen 2019, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 tsi Vloženo 18. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 ben06,čo môže byť to škrípanie? Robí to hlavne za mokra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 jak jsem psal vrzání bylo při sedání do auta, neměl jsem nikoho koho bych do auta posadil a lehnul si k zadní nápravě a naslouchal. Teď musím řešit jinou věc na O1 když nýmand v pátek na stk tak dlouho hledal, až si našel co potřeboval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.