puli Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Chi se zeptat jestly to náhodou někdo řešil,zajímá mě jestly to někdo šlyšel jak to hraje a jestly se to vůbec vyplatí.už nechci nějakou krabici ,když někam jedu tak to musí ven a nebo pak to tam lítá. https://www.ahifi.cz/basser-oem-ozvucnice-10-skoda-octavia-iii-kombi.html https://www.ahifi.cz/clanky/detail/skoda-octavia-3-rs-montaz-subwooferu-a-zesilovace.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 na prvni pohled to vypadá dobře. Otázkou je, čím to bude krmený? Sériové rádio má výstup na Subwoofer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 uvažoval jsem o tom, ale potřebuješ nějaký zesilovač s hi/lo převodníkem kvůli zapojení a hlavně se musí kompletně vytlumit minimálně bok, lépe ale celý kufr, aby to nevibrovalo..takže je to docela pracný a ne úplně levný....nakonec jsem to vyřešil vytlumením dvěří, výměnou repro a zesilovačem od Focalu co se vešel v pohodě za panel Bolera a jsem spokojenej.....se subkem by to ale bylo samozřejmě ještě lepší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 sice to neni k ozvucnici,. ale co me vytaci u seriovyho ozvuceni, jsou ty vyskace , nechapu, proc tak rvou proti tem repro ve dverim? tam chtelo dat vetsi odpor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 (editace) puli: udělal jsem to na předchozím autě jiné značky podobně jako "cz pida". Vytlumení komplet dveří s výměnou za kvalitnější repro a bez použití subwooferu. A hrálo to daleko líp, než můj stávající CANTON v superbu. Editováno: 22. Květen 2019, autor: AdoksS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 jak píše @AdoksS základem je vytlumit dveře se seriovým repro, investice cca 3tis všechny 4 dveře a vyzkoušet, rozdíl bude řádný, pak teprve bych zvažoval Subwoofer do kufru + vytlumení prostoru kolem té ozvučnice, otázka cca 1tis korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Ja som vytlmil a doplnil maly zosilovac za displej columbusa. Neda sa to teraz porovnat oproti tomu, co to bolo predtym...100 a 1. Tie vyskove reproduktory ale teda naozaj nie su bohvieco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puli Vloženo 27. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 To my je jasný ,že vytlumit a jine repro na tom se už pracuje , mě zajímalo tato řešení na oko heský, ale asi to hrát nebude. Za cenu okolo 7tisíc + izolace do toho nejdu ,bude aktivní subwoofer je to lepší alespon se nemusí mymejšlet kam schovat zesilovač a dá se to krásně odpojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.