Publikováno Květen 20, 20196 r Chi se zeptat jestly to náhodou někdo řešil,zajímá mě jestly to někdo šlyšel jak to hraje a jestly se to vůbec vyplatí.už nechci nějakou krabici ,když někam jedu tak to musí ven a nebo pak to tam lítá. https://www.ahifi.cz/basser-oem-ozvucnice-10-skoda-octavia-iii-kombi.html https://www.ahifi.cz/clanky/detail/skoda-octavia-3-rs-montaz-subwooferu-a-zesilovace.htm
Květen 21, 20196 r na prvni pohled to vypadá dobře. Otázkou je, čím to bude krmený? Sériové rádio má výstup na Subwoofer?
Květen 21, 20196 r uvažoval jsem o tom, ale potřebuješ nějaký zesilovač s hi/lo převodníkem kvůli zapojení a hlavně se musí kompletně vytlumit minimálně bok, lépe ale celý kufr, aby to nevibrovalo..takže je to docela pracný a ne úplně levný....nakonec jsem to vyřešil vytlumením dvěří, výměnou repro a zesilovačem od Focalu co se vešel v pohodě za panel Bolera a jsem spokojenej.....se subkem by to ale bylo samozřejmě ještě lepší :-)
Květen 22, 20196 r sice to neni k ozvucnici,. ale co me vytaci u seriovyho ozvuceni, jsou ty vyskace , nechapu, proc tak rvou proti tem repro ve dverim? tam chtelo dat vetsi odpor
Květen 22, 20196 r puli: udělal jsem to na předchozím autě jiné značky podobně jako "cz pida". Vytlumení komplet dveří s výměnou za kvalitnější repro a bez použití subwooferu. A hrálo to daleko líp, než můj stávající CANTON v superbu. Upraveno Květen 22, 20196 r od AdoksS
Květen 22, 20196 r jak píše @AdoksS základem je vytlumit dveře se seriovým repro, investice cca 3tis všechny 4 dveře a vyzkoušet, rozdíl bude řádný, pak teprve bych zvažoval Subwoofer do kufru + vytlumení prostoru kolem té ozvučnice, otázka cca 1tis korun
Květen 22, 20196 r Ja som vytlmil a doplnil maly zosilovac za displej columbusa. Neda sa to teraz porovnat oproti tomu, co to bolo predtym...100 a 1. Tie vyskove reproduktory ale teda naozaj nie su bohvieco.
Květen 27, 20196 r Autor To my je jasný ,že vytlumit a jine repro na tom se už pracuje , mě zajímalo tato řešení na oko heský, ale asi to hrát nebude. Za cenu okolo 7tisíc + izolace do toho nejdu ,bude aktivní subwoofer je to lepší alespon se nemusí mymejšlet kam schovat zesilovač a dá se to krásně odpojit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.