HWSpeedy Vloženo 1. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 Spíš bych tipoval, že normálně to je rovná plocha která se časem vydřela. Ještě mě zaráží, když jsem to trochu očistil, tak nalevo od té vydřené drážky je i na fotce vidět měděná ploška, která tam právě udělala ostrý schod přes který neprojde ten trn. K čemu to tam je asi tak dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 No sak o to to drhne ... myslim ze tam maly zlabek je od zacatku ... alůe nevim, nejak jsem to nezkoumal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 1. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 Tak už startujeme. Ještě jednou velké díky za rychlé a přínosné odpovědi na mé amatérské otázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 Gratuluji k uspesne oprave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.