TomMiga Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Ahoj, auto mám necelý měsíc a párkrát se mi stalo, že když jsem jel pomalu přeřadil jsem z jedničky na dvojku tak se ozval tenhle zvuk. Dnes poprvé se mi ho povedlo nahrát. Neví někdo co by to mohlo být? https://www.youtube.com/watch?v=BfuDQH9TRsA&feature=youtu.be Jedná se o škoda octavia 3 1,6TDI 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Spojka. Jestli máš auto nové teprve měsíc, reklamuji. Už se to tu řešilo vícekrát i u Rapidů a Fábií, které tu převodovku mají myslím na benzinových motorech. Většině lidí co o tom psali to ale dělalo na jedničku při rozjezdu a ne až při dvojce. Každopádně někomu výměna spojky a ložiska pomohla na trvalo někomu na chvíli. Dokonce je tu někde i nafocena ohoblovaná lamela na skoro novém autě od někoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holhas_CZ Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 ložisko ve spojce tak na 95 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomMiga Vloženo 13. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Jedná se o škoda Octavia 3 1.6tdi 81kw r.v. 2014. Stalo se mi to při jízdě na jedničku. Přítelkyně má taky Octavii 3 1.6tdi 77kw r.v.2013. já ji mám měsíc a půl a ona ji má měsíc a ji se to stalo 2x při couvání. Každý komu jsem video ukázal tak říká že to má spojitost s klimatizací. Že nejspíš rezonuje klimoska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Afuz Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Sporadicky sa tento zvuk vyskytuje aj na mojej 1,6 66kw. Je to pri zapnutej klimatizacii a v rychlosti do 30km/h. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.