TomMiga Vloženo 3. Červen 2019 Vloženo 3. Červen 2019 Ahoj, auto mám necelý měsíc a párkrát se mi stalo, že když jsem jel pomalu přeřadil jsem z jedničky na dvojku tak se ozval tenhle zvuk. Dnes poprvé se mi ho povedlo nahrát. Neví někdo co by to mohlo být? https://www.youtube.com/watch?v=BfuDQH9TRsA&feature=youtu.be Jedná se o škoda octavia 3 1,6TDI 81kw Citovat
ZbyšekSU Vloženo 6. Červen 2019 Vloženo 6. Červen 2019 Spojka. Jestli máš auto nové teprve měsíc, reklamuji. Už se to tu řešilo vícekrát i u Rapidů a Fábií, které tu převodovku mají myslím na benzinových motorech. Většině lidí co o tom psali to ale dělalo na jedničku při rozjezdu a ne až při dvojce. Každopádně někomu výměna spojky a ložiska pomohla na trvalo někomu na chvíli. Dokonce je tu někde i nafocena ohoblovaná lamela na skoro novém autě od někoho. Citovat
TomMiga Vloženo 13. Červen 2019 Autor Vloženo 13. Červen 2019 Jedná se o škoda Octavia 3 1.6tdi 81kw r.v. 2014. Stalo se mi to při jízdě na jedničku. Přítelkyně má taky Octavii 3 1.6tdi 77kw r.v.2013. já ji mám měsíc a půl a ona ji má měsíc a ji se to stalo 2x při couvání. Každý komu jsem video ukázal tak říká že to má spojitost s klimatizací. Že nejspíš rezonuje klimoska. Citovat
Afuz Vloženo 4. Červenec 2019 Vloženo 4. Červenec 2019 Sporadicky sa tento zvuk vyskytuje aj na mojej 1,6 66kw. Je to pri zapnutej klimatizacii a v rychlosti do 30km/h. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.