Publikováno Červen 5, 20196 r Čautě chci se zeptat odešel mi elektronický kufr a nechci davat za nové zpery 20 tisíc tak se chci zeptat jestli se to dá nahradit klasickými pneumatickými tlumiči díky za info.Superb 2 FL 2013 combi Upraveno Červen 5, 20196 r od Pawouk Název tématu upraven do srozumitelné řeči - turkotatarsky tady jaksi nikdo neumí.
Červen 5, 20196 r Ano dá, uchycení na kastli a na dveřích je stejné, nicméně bych se kouknul třeba po jetých ... mít el. kufr a nahradit vzpěrami, no nevím...
Červen 5, 20196 r Autor No mě stačí když 5 dveře se sami otevřou...Mám zrovna blbej typ vzper (3T9 827 851 B) kterej tady nejde nějak sehnat a hlavně je to risk koupit jeté muže to jít pul roku a budu řešit ten samý problém...Jinak nahodou nevíš co na to pc jestli to bude hlasit chybu když vyřadím ty vzpery? A děkuji za odpověd
Červen 5, 20196 r to netuším co to bude dělat. Každopádně klasické vzpěry ti ale kufr sami neotevřou, musíš tomu stejně pomoci rukou ... co vím tak vzpěry byly jen 2 typy. Starý, který už se nedělá a ten novější typ, který má ale nevýhodu, že když ti umře jedna, musíš koupit obě, jinak to nefunguje. A umřely obě vzpěry najednou .?
Červen 5, 20196 r https://auto.bazos.cz/inzerat/105457745/Prodam-el-otevirani-kufru-skoda-superb-2-atd.php
Červen 5, 20196 r Autor No pradavají pružiny ktere se dají na píst a mělo by to otevřít kufr...No jen jedna zdechla..Jinak ten odkaz co si mi poslal dobrá cena ale jinej typ vzper...Ale děkuji za ochotu :-)
Červen 5, 20196 r veľakrát som to už videl aj raz riešil , normálne objednáš dve vzpery Stabilus a dáš to tam , fajnšmeker aj zaizoluje kábliky a dá tam originál zátky
Červen 5, 20196 r Ale když vyměnís obě a nakoduje ti to někdo, tak a budou fungovat. No ty pružiny na vzpěry si kup. Ještě je mám doma z octavky. Výborná věc, akorát nikde už nenapisi, ze ty vzpěry když sevrou prizunu, jsou hodně napnute a u octavky to po 3 měsících odtlacilo o cca 1cm vrata dozadu a byly odskocene... Takže velká blbost...
Únor 4, 20205 r Zdravím, s dovolením občerstvím toto vlákno. Odešla mi levá el. vzpěra kufru 3T0827851B 01S, která jako starší nejde sehnat a nová stojí 10 litrů. Rozhodl jsem se tedy, že komfortní otevírání kufru obětuji a chtěl bych el. vzpěry nahradit plynovými. Dveře kufru odskočí cca 30 cm, třikrát pípnou a zbytek musím rukou Je zde prosím někdo, kdo tohle absolvoval, nebo kdo by poradil, co je nutno vše koupit mimo správných plynových vzpěr? Jelikož kufr používám denodenně několikrát a nechci neustále dokola rvát dveře kufru přes servomotorky, chtěl bych, zda by někdo z matadorů poradil. Popřípadě někdo, kdo již dělal a kdo by byl ochotný za finanční odměnu zkusit opravit el. vzpěru v Olomouckém kraji. Děkuju za jakékoli info Upraveno Únor 4, 20205 r od scorpiczech edit
Květen 16, 20241 r Já se zkusím zeptat na jinou věc ... , mám dost zrezlé páté dveře hlavě okolo světel na spz , sehnal jsem jíné nezrezlé v barvě navíc , ale měly plynové vzpěry ne elektrické , jde vyměnit dveře kus za kus a pak dokodovat ?? nebo se musí něco předělat z těch elektrických do těch nových ??
Září 3, 20241 r Nema tu někdo na prodej jednotku 5. dveří? Na S2 combi po fl, potřeboval bych 7N0 959 107 G, případně něco poblíž. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.