Štěpán Urbánek Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 (editace) Čautě chci se zeptat odešel mi elektronický kufr a nechci davat za nové zpery 20 tisíc tak se chci zeptat jestli se to dá nahradit klasickými pneumatickými tlumiči díky za info.Superb 2 FL 2013 combi Editováno: 5. Červen 2019, autor: Pawouk Název tématu upraven do srozumitelné řeči - turkotatarsky tady jaksi nikdo neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Ano dá, uchycení na kastli a na dveřích je stejné, nicméně bych se kouknul třeba po jetých ... mít el. kufr a nahradit vzpěrami, no nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Urbánek Vloženo 5. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 No mě stačí když 5 dveře se sami otevřou...Mám zrovna blbej typ vzper (3T9 827 851 B) kterej tady nejde nějak sehnat a hlavně je to risk koupit jeté muže to jít pul roku a budu řešit ten samý problém...Jinak nahodou nevíš co na to pc jestli to bude hlasit chybu když vyřadím ty vzpery? A děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 to netuším co to bude dělat. Každopádně klasické vzpěry ti ale kufr sami neotevřou, musíš tomu stejně pomoci rukou ... co vím tak vzpěry byly jen 2 typy. Starý, který už se nedělá a ten novější typ, který má ale nevýhodu, že když ti umře jedna, musíš koupit obě, jinak to nefunguje. A umřely obě vzpěry najednou .? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 https://auto.bazos.cz/inzerat/105457745/Prodam-el-otevirani-kufru-skoda-superb-2-atd.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Urbánek Vloženo 5. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 No pradavají pružiny ktere se dají na píst a mělo by to otevřít kufr...No jen jedna zdechla..Jinak ten odkaz co si mi poslal dobrá cena ale jinej typ vzper...Ale děkuji za ochotu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 veľakrát som to už videl aj raz riešil , normálne objednáš dve vzpery Stabilus a dáš to tam , fajnšmeker aj zaizoluje kábliky a dá tam originál zátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Urbánek Vloženo 5. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 A žadná chyba svítit nebude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Ale když vyměnís obě a nakoduje ti to někdo, tak a budou fungovat. No ty pružiny na vzpěry si kup. Ještě je mám doma z octavky. Výborná věc, akorát nikde už nenapisi, ze ty vzpěry když sevrou prizunu, jsou hodně napnute a u octavky to po 3 měsících odtlacilo o cca 1cm vrata dozadu a byly odskocene... Takže velká blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štěpán Urbánek Vloženo 5. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Aha aha..☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpiczech Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 (editace) Zdravím, s dovolením občerstvím toto vlákno. Odešla mi levá el. vzpěra kufru 3T0827851B 01S, která jako starší nejde sehnat a nová stojí 10 litrů. Rozhodl jsem se tedy, že komfortní otevírání kufru obětuji a chtěl bych el. vzpěry nahradit plynovými. Dveře kufru odskočí cca 30 cm, třikrát pípnou a zbytek musím rukou Je zde prosím někdo, kdo tohle absolvoval, nebo kdo by poradil, co je nutno vše koupit mimo správných plynových vzpěr? Jelikož kufr používám denodenně několikrát a nechci neustále dokola rvát dveře kufru přes servomotorky, chtěl bych, zda by někdo z matadorů poradil. Popřípadě někdo, kdo již dělal a kdo by byl ochotný za finanční odměnu zkusit opravit el. vzpěru v Olomouckém kraji. Děkuju za jakékoli info Editováno: 4. Únor 2020, autor: scorpiczech edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buri_07_12 Vloženo 16. Května Sdílet Vloženo 16. Května Já se zkusím zeptat na jinou věc ... , mám dost zrezlé páté dveře hlavě okolo světel na spz , sehnal jsem jíné nezrezlé v barvě navíc , ale měly plynové vzpěry ne elektrické , jde vyměnit dveře kus za kus a pak dokodovat ?? nebo se musí něco předělat z těch elektrických do těch nových ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Května Sdílet Vloženo 17. Května Kabelaz, zamok a capy co drzia vzpery. Kodovat myslim netreba nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dury2 Vloženo 3. Září Sdílet Vloženo 3. Září Nema tu někdo na prodej jednotku 5. dveří? Na S2 combi po fl, potřeboval bych 7N0 959 107 G, případně něco poblíž. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.