Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Čautě chci se zeptat odešel mi elektronický kufr a nechci davat za nové zpery 20 tisíc tak se chci zeptat jestli se to dá nahradit klasickými pneumatickými tlumiči díky za info.Superb 2 FL 2013 combi

Editováno: , autor: Pawouk
Název tématu upraven do srozumitelné řeči - turkotatarsky tady jaksi nikdo neumí.
Vloženo

No mě stačí když 5 dveře se sami otevřou...Mám zrovna blbej typ vzper (3T9 827 851 B) kterej tady nejde nějak sehnat a hlavně je to risk koupit jeté muže to jít pul roku a budu řešit ten samý problém...Jinak nahodou nevíš co na to pc jestli to bude hlasit chybu když vyřadím ty vzpery? A děkuji za odpověd 

Vloženo

to netuším co to bude dělat.

Každopádně klasické vzpěry ti ale kufr sami neotevřou, musíš tomu stejně pomoci rukou ... co vím tak vzpěry byly jen 2 typy. Starý, který už se nedělá a ten novější typ, který má ale nevýhodu, že když ti umře jedna, musíš koupit obě, jinak to nefunguje. A umřely obě vzpěry najednou .?

Vloženo

veľakrát som to už videl aj raz riešil , normálne objednáš dve vzpery Stabilus a dáš to tam , fajnšmeker aj zaizoluje kábliky a dá tam originál zátky

Vloženo

Ale když vyměnís obě a nakoduje ti to někdo, tak a budou fungovat. 

No ty pružiny na vzpěry si kup. 

Ještě je mám doma z octavky. Výborná věc, akorát nikde už nenapisi, ze ty vzpěry když sevrou prizunu, jsou hodně napnute a u octavky to po 3 měsících odtlacilo o cca 1cm vrata dozadu a byly odskocene... Takže velká blbost... 

• o 7 měsíců později...
Vloženo (editace)

Zdravím, s dovolením občerstvím toto vlákno.

Odešla mi levá el. vzpěra kufru 3T0827851B 01S, která jako starší nejde sehnat a nová stojí 10 litrů.

Rozhodl jsem se tedy, že komfortní otevírání kufru obětuji a chtěl bych el. vzpěry nahradit plynovými. Dveře kufru odskočí cca 30 cm, třikrát pípnou a zbytek musím rukou

Je zde prosím někdo, kdo tohle absolvoval, nebo kdo by poradil, co je nutno vše koupit mimo správných plynových vzpěr?

Jelikož kufr používám denodenně několikrát a nechci neustále dokola rvát dveře kufru přes servomotorky, chtěl bych, zda by někdo z matadorů poradil.

Popřípadě někdo, kdo již dělal a kdo by byl ochotný za finanční odměnu zkusit opravit el. vzpěru v Olomouckém kraji.

Děkuju za jakékoli info

Editováno: , autor: scorpiczech
edit
  • o 4 roky později...
Vloženo

Já se zkusím zeptat na jinou věc ... , mám dost zrezlé páté dveře hlavě okolo světel na spz , sehnal jsem jíné nezrezlé v barvě navíc , ale měly plynové vzpěry ne elektrické , jde vyměnit dveře kus za kus a pak dokodovat ?? nebo se musí něco předělat z těch elektrických do těch nových ?? 

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...