Jar_da Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Já už mám prohlídnuto. Spojil jsem v jedno: zimní prohlídku + prohlídku 60 tkm výměna svíček, palivového filtru, vzduchového filtru, kontrola oleje v převodech, kontrola rozvodů. Celé to stálo 480,-Kč. Materiál jsem měl svůjDostal jsem i dárek, takového malého termo sněhuláka, nevím jestli to znáte, je to takový polštářek naplněný takovým jakoby gelem ve kterém plave plíšek. Ten když se promne, vznikne chemická reakce a polštářek se ohřeje. Je to dobré např. na ohřátí rukou po nasazování sněhových řetězů. Celkově s prohlídkou spokojenost jde o to, jestli si to měl o těch 99,- dražší nebo levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Myslím, že cena je slušná, já jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Bych se na to vykašlal, ale potřebuju seřídit světla za což normálně dávám asi 80,- a stěrače, což by bylo zas něco stálo, takže jsem podlehl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Tak jsem si to taky dneska nechal zkontrolovat i zimni gumy nechal nandat, ale ten slibovany maly hrejivy darek na me vubec necekal. A ja se na nej tak tesil:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jare Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Já jdu na prohlídku v úterý.Mám před první technickou a tak alespoň projdou brzby a světla atd.Nežli bych doma nasazoval pneu tak raději zůstanu déle v práci a je to doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Tak to mám za sebou, ve Vyškově, překvapivě super jednání a snad to mělo i nějakej smysl, minimálně vymazání paměti závad a seřízení světel:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin J.V. Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 (editace) Já jsem vždycky chodil na jarní a podzimní prohlídky a ikdyž účtovali 99Kč, vždy to bylo zadarmo. Auto zvedli, dívali se na podvozek, zkoušeli tlumiče, čepy, ložiska kol, brzdy,řízení, kontrolovali kapaliny- zadarmo doplnili !! A dokonce auto napojovali na počítač, aby zjistili vady.. Opravdu za to nikdy nic nechtěli, ikdyž našli závadu(tu jsem si pak opravil sám) A ještě jako bonus na podzimní prohlídce dávaj 2l vody do ostřikovačů.. A na jarní prohlídce reklamní předměty od Škodovky Nemohu si stěžovat Editováno: 29. Říjen 2006, autor: Stalin J.V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Já jsem vždycky chodil na jarní a podzimní prohlídky a ikdyž účtovali 99Kč, vždy to bylo zadarmo. Auto zvedli, dívali se na podvozek, zkoušeli tlumiče, čepy, ložiska kol, brzdy,řízení, kontrolovali kapaliny- zadarmo doplnili !! A dokonce auto napojovali na počítač, aby zjistili vady..Opravdu za to nikdy nic nechtěli, ikdyž našli závadu(tu jsem si pak opravil sám) A ještě jako bonus na podzimní prohlídce dávaj 2l vody do ostřikovačů.. A na jarní prohlídce reklamní předměty od Škodovky Nemohu si stěžovat a kde se o Tebe tak pekne staraji? v Automedii v Brne urcite ne, sem tam jakziv nic nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin J.V. Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 to soviska: Auto Panoko, Brandýs nad Labem Ale jedna připomínka by byla.. Kámoš tam byl v loni na jaře na prohlídce.. Kontrolovali mu olej, brzdovku a chladící kapalinu. Vše mu zavřeli až na olejové víčko.. Dali zpátečku, ozvala se rána No a ty blbcové nezavřeli dveře u spolujezdce a o trošku mu je prohnuli.. Poté odjel dom a tam zjistil, že neměl celou dobu zavřený víčko od oleje. Tak se tam vrátil a říkal jim to.. Oni odpověděli : " to je jedno, kdyby se něco stalo ,tak by jste v pondělí přijel na opravu" Já jsem se málem po... smíchy, když mi to vyprávěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.