Přejít na obsah

jare

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jare

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jare

    LPG na 2.0 MPI

    Myslím,že nejsi schopný odpovědět,protože v něčem plácáš sám a tak honem obrátit problém někam jinám.Problém není v tom co dělám,ale co říkáš a píšeš. Zkrátka buď seriozní.Ne každý Ti vše sbaští.
  2. jare

    LPG na 2.0 MPI

    Nezlob se,ale to ty motáž věci dohromady.Je přeci jasné,že některé komponenty jsou stejné u více výrobců.Mýslím Tím značku pod kterou se prodává.A o čem Ty jsi mluvil.O tom,že to štelují lidé po třech dnech a to je kvalita výrobku??.Možná kvalita montáže,ale ne kvalita výrobku.Hádat se nechci protože to nemá žádný význam,jen pokud se něco posuzuje tak se má také říci vedle toho A také B.Možná by nebylo odvěci napsat kdo používá stejné komponenty u jakých výrobců.A co případně je jiného.To si myslím by pomohlo v orientaci všech co se rozhodují.
  3. jare

    LPG na 2.0 MPI

    Tak trochu mícháš věci dohromady.Elpigaz se navyrábí v Ostravě.Jinak odpovědět na otázku jaké + - elpigaz má --samý problém koukni na fabia fotum je také nesmysl,tam jsem nikoho jiného s elpigazen nenašel.jinak já nemám jediný problém.Po 1500-2000 doseřízení,po 15000km garančky zdarma pouze material-filtry atd.Dle servisáků firmy Gera totožný systém jako Tartariny.Pouze trochu jiný reduktor.Ty kdo se v tom hrabou jsou Od jiných výrobců a už si vůbec nemyslím,že kvalitu lze posuzovat dle toho jak si to někdo šteluje sám doma.Věřím,že tomu rozumíš a o problematice hodně víš,ale prosím buď trochu korektní.Jistě je elpigaz průmerný systém,ale hodnoť podle skutečnosti a zkušeností.
  4. jare

    LPG na 2.0 MPI

    Tak jsem se slučšně zeptal na problémy s Elpigazem a nic.Mužu Vás poprosit Karle.lpg.
  5. jare

    LPG na 2.0 MPI

    Dobrý den.Omlouvám se za to,že píšu sem a mám pouze fabii,ale mužete mi říci co je tak problematického na elpigazu.Sám ho mám a nic jsem na foru špatného nenašel.
  6. jare

    Koupě Octavie I

    Jaké je dobré odmaštovadlo na lak.Chtěl bych si nalepit boční lišty?Dík
  7. Chtěl bych se zeptat jak často,nebo při jaké příčině by se měla provést diagnostika případné seřízení motoru.Mám najeto asi 43000km a na garančce auto nebylo.Problém s kontrolkama žádný,pouze při montáži LPG nežli se doseřídilo tak se rozvítila kontrolka motoru,ale po seřízení bohatosti je vše ok už 6000km.
  8. Tak mé zkušenosti jsou takové.Jel jsem s majitelem na odhlášení.Do velkého technického průkazu zapíší na koho se to bude přepisovat.Potom jsem si jel na pojištovnu sjednat pojistku.Ale to je lepší dopředu,protože já jel na pojistku předchozího majitele a to Ti jentak někdo neumožní.Po sjednání pojistky na staré SPZ.Jsem jel na evidenční kontroluDělají to stanice technické kontroli.Po kontrole se zaevidovat na DI příslušného okrsku.Po zaevidování nahlásit novou SPZ do pojištovny.
  9. Tak moje zkušenost do diskuse.Mám 1,4 mpi.Spotřeba benzinu tak okolo 6,4l.Na lpg průměr 7,6.Ale ta cena . Nechci si tady nikoho přesvědčovat o LPG.Určitě to má své pro i některá proti.Spíše píši zkušenosti pro Ty,co se rozhodují. Také jsem hledal ,nežli jsem se rozhodl.
  10. jare

    Koupě Octavie I

    Mohu vědět nějaký kontakt na prodejnu.Dík
  11. jare

    Koupě Octavie I

    Protože jsem pročítal různé příspěvky o bočních lištách rád bych se dozvěděl zda se nechají pouze nalepit,kolik stojí a případně zda existují nějaké repliky.Děkuji za rady.
  12. Tak můj názor.Auto jsem koupil od staršího pána --známého.Ten tam měl orig.matadorky,Najeto 26000km.Předek totálně sjetý-vnitřky.Geometrie naprosto v pořádku.Nyní po zimě jsem tam dal zadní pneu zpět.Hukot jako blázen.V pneu názor-no to jsou ty matadorky.Už aby byli sjeté.Zlatý barum.
  13. Tak pokud mohu já srovnávat,tak samozřejmně klady převyšují.Je to hold pokrok. Ale to neznamená,že je vše Ok a potom,když čtu předchozí příspěvky,tak se mi zdá,že by se mělo chválit jen proto,že jsem na tomto foru.Píšu to proto,že si dokáži představit,že někdo upřednostní auto bez posilovače,aby ušetřil na budoucích opravách.Myslím,že mohou být tací.Tak já neodsuzuji žádný názor.Dík za ně.
  14. jare

    Letní pneu

    Tak já se rozhodl pro pneunet.A musím napsat spokojenost maximální.
  15. jare

    Letní pneu

    Tak jen malé upozornění.Nekteré obchody si učtují ještě při dobírce za balík 40kč. Trochu skryté,ale pro mé odrazení od objednávky to stačilo.Obchod Pešíček
×
×
  • Vytvořit nový...