mirokulda Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Ahojte. Při rychlosti pouze cca 5km/h jsem dupl na brzdu (křižovatka, auto zprava), rozsvítila se kontrolka Airbag a kontrolka Kontrola stability (ESC). Při dalším nastartování mi to mezi budíky napsalo Závada: kontrola stability (ESC). Po dalším nastartování už vše ok, stejně jako po dalších cca 5 startech. O pár dní později jsem musel opět trochu více šlápnout na brzdy (dojezd do kolony) a od té doby svítí Airbag, Žhavení, ESP a Elektronické servo. Víte někdo, co to může být? Díky za radu. Mirek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirokulda Vloženo 22. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 VYŘEŠENO. Předchozí majitel měl v autě namontovanou elektronickou knihu jízd. Před prodejem auta ji někdo jen ustřihl od drátů a měl hotovo. Nyní, po cca 35000 km si zbylé drátky vzájemným třením odřely izolaci, vodiče se začaly dotýkat a řídící jednotka začala dostávat různé elektrické impulsy. Vyhodnocovala je jako chybové hlášky od různých komponent auta, přestože auto bylo fakticky v pořádku. Závada vyřešena odstřižením zbylých drátků a zaizolováním jejich konců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.