Cpt._Redeemer Vloženo 22. Červen 2019 Sdílet Vloženo 22. Červen 2019 Zdravím, dnes jsem sousedům udělal radost. Sjela mi taška ze střechy a udělala škodu viz foto. Má otázka. Na kolik cca vyjde oprava. Dále, je tu někdo kdo by mi to udělal nebo ví o někom? Okres Benešov, Středočeský kraj, Praha, Benešov, Vlašim, Pelhřimov Dost mi to zkazilo náladu. Měl jsem radost, že jsem si sehnal internet, kde ušetřím ročně přes 3000, oproti stávajícímu a při instalaci antény se podemnou rozpadla skříňka a já štřejchnul o tašku a bylo to. Takže neušetřím nic... Děkuji za odpovědi Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Červen 2019 Sdílet Vloženo 22. Červen 2019 "Pojistku na blbost" nemas? Treba by to slo z pojisteni baraku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 přesně tak - pojistka baráku. A pokud ti to nepokryje, tak jsi alespoň díky tomu zjistil, že barák musíš přepojistit. Nikdy nevíš, co a komu z něj spadne na hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.