Cpt._Redeemer Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Zdravím, dnes jsem sousedům udělal radost. Sjela mi taška ze střechy a udělala škodu viz foto. Má otázka. Na kolik cca vyjde oprava. Dále, je tu někdo kdo by mi to udělal nebo ví o někom? Okres Benešov, Středočeský kraj, Praha, Benešov, Vlašim, Pelhřimov Dost mi to zkazilo náladu. Měl jsem radost, že jsem si sehnal internet, kde ušetřím ročně přes 3000, oproti stávajícímu a při instalaci antény se podemnou rozpadla skříňka a já štřejchnul o tašku a bylo to. Takže neušetřím nic... Děkuji za odpovědi Lukáš Quote
LiveBomb Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 "Pojistku na blbost" nemas? Treba by to slo z pojisteni baraku? Quote
Wittmann Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 přesně tak - pojistka baráku. A pokud ti to nepokryje, tak jsi alespoň díky tomu zjistil, že barák musíš přepojistit. Nikdy nevíš, co a komu z něj spadne na hlavu. Quote
Recommended Posts