Edited Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Ahoj, prosím o radu radu, nikdy jsem to nenašel ?. Mám Fabii 2 Combi, rok 2008, BXW 1.4 63KW a začal mi pískat ventilátor topení. Sháním novej, padla mi do oka značka Hella, ale zaboha nemůžu zjistit typ, který je přímo pro mě. Mám Climatic (poloautomatiku). Našel jsem v podstatě dva typy s různym výkonem: Popisek pro 8EW 009 157-111 - pro vozidla s klimatizací, pro vozidla s automatickou klimatizací - 325W Popisek pro 8EW 009 157-131 - pro vozidla s/bez klimatizace - 275W Z toho popisku jsem vážně jelen :D. Díky moc za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 kup origo ak nechces aby klepal za jazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 @bady555 trošku OT, ale je možné, že mi v přední části klepe za jízdy právě původní ventilátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Twisted ano aj mne to bucha. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 ano a aj nahrady zvyknu buchat, jedine origo je klud a to som skusil uz 2 nahrady, vsetky klepali 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Dával jsem asi do tří aut ventilátor z elitu jehož typ je uveden v mém příspěvku tady: https://forum.skodahome.cz/topic/50714-ventilátor-topení-a-klimatizace/?page=5 Žádný problémy s boucháním u něj nejsou. A pokud vím, tak bouchaly hlavně origo větráky, možná až Xtá modifikace problém odstranila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edited Vloženo 6. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 (editace) Nakonec jsem koupil HELLA 8EW 009 157-131 a nic nebouchá a neklepe, výměna cca na 2 hoďky, vše vypadá v cajku. Díky! P.S - byl tam origo a klepal od nepaměti, tak uvidíme co HELLA. Editováno: 6. Srpen 2019, autor: Edited Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.