Publikováno Červenec 4, 20196 r Chlapi chcel by som sa opytat ako to mate vy....mam octaviu 3 FL liftback style a vsimol som si ze na prednych dverach mam cervene odrazky...kamos ma to iste ale combi a on tam ma cervene svetla ktore svietia pri otvorenych dverach....ako to mate vy?
Červenec 4, 20196 r Ja mam FL style plus liftback a v tapci jsou normalne svetylka v prednich dverich, ale mam u toho dokoupenej ten ambient lightning tak nevim jestli to neni v ramci toho Upraveno Červenec 4, 20196 r od Nemmie
Červenec 5, 20196 r Autor vypada to tak ze ti co maju ambient maju aj spodne svetielko vo dverach....
Únor 5, 20205 r Prosím zdejší profíky, nevíte, jaká kabeláž je vedena do toho světla ve dveřích? Nemá někdo technické informace, návod a číslo dílu? Děkuji.
Duben 21, 20205 r V noci jsou vidět otevřené dveře, takže ti je nikdo neurazí a všimne si, že se kolem auta, jinak třeba zhasnutého někdo motá - proto se to taky jmenuje bezpečnostní světlo/odrazka. U SII a myslím, že i u OIII, je navíc to světýlko dělené, takže osvětluje i prostor dveří, takže víš kam šlapeš, když otevřeš dveře.
Duben 21, 20205 r Jo to by bylo ok, ale že by to mohlo něco osvítit, se mi nezdá. Ale já mám jen odrazku, tak nevím?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.