funscreen Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 (editace) Ahoj kluci, chci se optat - jaký alternátor je na SUP III, 2,0 TDI (110kW/150k)? Mám i origo čísla dílů, ale nevím, zda má dávat 12V, nebo 14V. jsou rozdílné.. 140A je mi jasné, ale nevím, co s těmi Volty.. Číslo dílu je 03L 903 023 LX a pod tím mi vyběhne moc druhů s různými dodatky pro napětí... Dík za info. Editováno: 5. Červenec 2019, autor: funscreen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 To se lisi auto od auta. Nejde jen o motorizaci, ale i vybavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 5. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 (editace) Aha.. A jak to zjistim? Mám v ruce od kluka ze Skodovky výpis z katalogu.. Tam je napsán tenhle kod, ale nic víc o Voltech.. Jen Ampery - 140... Kdybych viděl, co tam za altík mám, asi bych to neřešil, ale vyčíst to nejde.. Štítek je někde mimo můj oční okruh ? Editováno: 5. Červenec 2019, autor: funscreen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 Volty se neřeší, 12 V je jmenovité napětí, 12 - 14 V je pracovní napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 6. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2019 Super! Moc díky. Nevěděl jsem, aby to nevadilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.