JanSuperb Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 Cau ma nekdo zkusenost s nakupem poloos na automatickou prevodovku? 8D0407271EA leva poloosa 8D0407272EA prava poloosa Na netu jsem ceske odkazy nenasel pouze bazarove a jinak origo skoda po sleve je 13615kc za jednu. Narazil jsem i na slovenske a polske stranky vydavajici se za nove poloosy ale moc tomu neverim proto se ptam na nazory. Moje poloosy ikdyz na ne dam nove klouby maji jiz velkou vuly okem viditelne opotrebeni drazek. Po par nakupech jetech tyci jsem to vzdal vsechny ve stejnem stavu.Premyslel jsem nad renovaci samotnych tyci ale zatim mi nikdo kladne nerekl jak je to se zivotnosti. Mate nekdo zkusenost s obnovou drazek na poloosach a na kolik tato sranda vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 zadej si poptávku na cc-autodily.cz - prdni tam kód do vyhledávání a vyskočí ti tohle okýnko: většinou mají díly výrazně levnější než zloději ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 11. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 Tak jak jsem psal nahore borci ze slovenska a polska to umej ale jde o vydrz nechci dat 13litru a za 3 roky to zase resit jak to tak bejva proto resim tu variantu navaru a koupeni spidanu kloubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 (editace) ale oni mají i origo díly levnější, sám beru jenom origo (bral jsem tam vstřikovače, lambdu, termostat, ESP jednotku...), protože nechci řešit problémy s čínou. Zatím nebyl problém, a jsou ochotní, poradí, stačí zavolat/napsat. Editováno: 11. Červenec 2019, autor: marek16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 11. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 Ok zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 3. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2020 cau kluci mate nekdo zkusenosti s touto znackou GSP? nasel jsem poloosu na automaticku prevodovku ne tu nekdo znalej co ma moznost zjistit rozmery poloosy z etky? pro overeni ze pasuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.