Ingi Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Ahoj, prosím o radu, co s motorem - podle všeho přeskočil řemen a motor se potkal, stalo se to na volnoběh, auto stálo, od motoru se ozvalo lehké kovové bouchnutí, chcípl a je KO, řemen volný... zkoušel jsem ho ještě startovat, což byla asi chyba... Někde jsem četl, že se 16v nemusí nutně potkat a že může být uvnitř OK - je na tom něco pravdy? Auto mi teď stojí u mechanika a nerad bych na motoru dělal něco, co není potřeba (v servise automaticky zmiňovali výměnu motoru / hlavy atd.)... Samozřejmě chápu, mže se musí rozebrat a teprve pak budu vědět víc, není tu ale mezi námi někdo, kdo se na podobné případy specializuje a dokázal by dát auto dohromady? Nejlépe v okolí Ostravy / Karviné? Nemám ani představu, kolik by oprava mohla stát, máte někdo prosím zkušenost? Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 A co chceš slyšet aniž by někdo něco viděl.??Jako věštění z koule? 100% dolů hlava a pak se uvidí více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingi Vloženo 16. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Nevím, třeba pokud má někdo zkušenost s tím, jak moc se motor může poškodit na volnoběh a zda je šance, že uvnitř zůstal OK - třeba někdo ze zkušenosti ví. Pak taky, kolik by mohla celá sranda s opravou stát (třeba v nejhorším případě, ať mám představu). No a pokud zde na fóru je někdo kdo má s někým velmi dobrou zkušenost v okolí Ostravy, komu bych případně mohl auto dát na opravu - budu rád za tip. Snad jsem to nenapsal až tak blbě - věštění z koule nechci a ani nechci, aby tu někdo odhadoval, co s autem je... prostě s tím jen nemám vůbec zkušenost a budu rád za každou radu, co si ohlídat nebo na co si dát bacha, ať se nenechám nějak odrbat, bohužel nemám servis nebo mechanika, kterému bych 100% důvěřoval... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Hele,jedinný kdo dobře dělá hlavy je v OV Študent,toho zná snad každý.Vozí mu tam hlavy a jiné z celého okolí a jak jsem psal,hlava dolů. Nemá cenu laborovat a jen bvlázen by Ti tam nahodil rozvoďák a na zkoušku. Cenu Ti taky nikdo nevyvěští,aniž by viděl,co se stalo.Může být +-10.000,ale taky 30.000,taky záleží,co budeš chtít udělat.Když bude hlava dole,nechal bych ji u Študenta udělat,to je +- 5-6000,-Kč,dále různé těsnění atd+ práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.