ŠtěpánKmoch Vloženo 25. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2019 Zdravím Přátelé, jdu pro radu. A to konkrétně jak se dostat do Octavie II facelift, ve které jsem odpojil autobaterii, zamkl auto a zavřel kapotu. Nemám žadný zámek bez krytu. Děkuji za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 25. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2019 A pod krytkou kľučky vodičových dverí nie je zámok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ŠtěpánKmoch Vloženo 26. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 To právě bohužel nevím...kdyby se mi povedlo otevřít kapotu, bylo by to fajn. Bohužel nevím jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Možno si to predstavujem jednoducho, zdvihnúť auto, prípadne sa nejak dostať od spodku, externú batériu pripojiť + na štartér, - hocikde na kostru, počkať, kým riadiaca jednotka niečo načíta a .... . Za pokus by to možno stálo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Mohu se zeptat jak se dá auto zamknout s odpojenou baterii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Pravdepodobne najprv zamkol auto a potom odpojil batériu. Kapotu motora potom samozrejme zaklapol ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ŠtěpánKmoch Vloženo 26. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Dnes vyzkoušim, avšak obávám se toho, že je odpojení baterie...uvidíme, zda se podaří.. ano, zamkl jsme auto a následně vyjmul baterii a zavel kapotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 není tam jen vložka, pod záslepkou je dobře přístupný zámek, lze snadno otevřít šroubovákem. Jen se ta záslepka ožvejká. Za 150,- koupíš novou a sprejem nalakuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ŠtěpánKmoch Vloženo 4. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Po delší odmlce se opět hlásím. Sundal jsem krytku a pod ní je viz obrázek. Zámek, avšak klíčkem v zámku mohu otáčet a nic se neděje. Není v tom nějaká finta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Ten tvůj zámek je nějaký odbroušený a vylomený. Asi proto to nic nedělá. Má to vypadat takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 před 2 hodinami, ŠtěpánKmoch napsal: Po delší odmlce se opět hlásím. Sundal jsem krytku a pod ní je viz obrázek. Zámek, avšak klíčkem v zámku mohu otáčet a nic se neděje. Není v tom nějaká finta? aha, tak on jen někdo překryl stávající vložku. Pokud se to protáčí, tak je ulomený unašeč. Buď vložku vytáhnout, nebo zkusit druhou stranu (vložka by tam být neměla). Vložka vypadá takto: https://www.automrazik.cz/nove-dily/sada-zamku--spinaci-skrinka-klice-octavia-ii-2009-/ ten plochý caplík v pravo otvírá zámek, lze to snadno odemknout šroubovákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mercin Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Zdravím,mám podobný případ,auto je zamčené,zámek se protáči a baterie je nová. Prosím o rady zkušenějších. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.