Přejít na obsah

Zrcátka

OloZX6R

Doporučené příspěvky

Nekde tady byla dokonce fotka, ale jeste to ten dotycnej nemel doreseny co se tyka elektriky.

Kdybych vedel kdo to byl, dal bych odkaz... :huh:

ma to Mathyas na cervene FRS, plne funkcni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslim si že by tam pasli z Golfu IV R32, ktore maju číslo

golf 1J1 857 521 G lave

fabia 6Y1 857 521 P lave

golf 1J1 857 522 P pravé

fabia 6Y2 857 522 L pravé

golfové sú obe modro tónované.

Musím vyzkoušet, jinak ty čísla z golfa jsou stejný s číslama z octy, zrovna to 1J1857522P mám v ruce, kopii umím sehnat k řidičovi za 500 a spolujezdec za 700, jenom se musím poprat s tím napácháním do obalu na fábku.. B)

Odkaz ke komentáři

ja myslim že tam prave vlezu ked maju tie čisla totožné nie? a uchyty v zadu budu zrejme take iste

no do octy půjdou určitě, ale já řeším, jak je dostat do fábky a ta má tu zadní část a úchyty trochu odlišný.. :unsure:

no ja som myslel rozmerovo :D

má to vzadu iné cvaky?

Odkaz ke komentáři

Nekde tady byla dokonce fotka, ale jeste to ten dotycnej nemel doreseny co se tyka elektriky.

Kdybych vedel kdo to byl, dal bych odkaz...  :huh:

nevím jestli plně funkčí když má ovládání po starých zaslepené. Ale dnes jsem na to hleděl v salonu a celkem se mi to líbilo.

Odkaz ke komentáři

nevím jestli plně funkčí když má ovládání po starých zaslepené. Ale dnes jsem na to hleděl v salonu a celkem se mi to líbilo.

a kdepak je mathyasovi konec :( , že bych to snim probral, když to jde na fábku, musí to jít i na oktu přeci... <_<

Odkaz ke komentáři

a kdepak je mathyasovi konec :( , že bych to snim probral, když to jde na fábku, musí to jít i na oktu přeci... <_<

No, vlastne kam se ztratil?,Ma jeste tu FRS??

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...