profor Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 neni zač a to nevieš čo by to u nas stalo...min 2litre...to nalepim nejaku modru fliu na to:-) hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Nekde tady byla dokonce fotka, ale jeste to ten dotycnej nemel doreseny co se tyka elektriky.Kdybych vedel kdo to byl, dal bych odkaz... ma to Mathyas na cervene FRS, plne funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 ale jak na oktu???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 myslim si že by tam pasli z Golfu IV R32, ktore maju číslo golf 1J1 857 521 G lave fabia 6Y1 857 521 P lave golf 1J1 857 522 P pravé fabia 6Y2 857 522 L pravé golfové sú obe modro tónované. Musím vyzkoušet, jinak ty čísla z golfa jsou stejný s číslama z octy, zrovna to 1J1857522P mám v ruce, kopii umím sehnat k řidičovi za 500 a spolujezdec za 700, jenom se musím poprat s tím napácháním do obalu na fábku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 ja myslim že tam prave vlezu ked maju tie čisla totožné nie? a uchyty v zadu budu zrejme take iste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 ja myslim že tam prave vlezu ked maju tie čisla totožné nie? a uchyty v zadu budu zrejme take iste no do octy půjdou určitě, ale já řeším, jak je dostat do fábky a ta má tu zadní část a úchyty trochu odlišný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 ja myslim že tam prave vlezu ked maju tie čisla totožné nie? a uchyty v zadu budu zrejme take iste no do octy půjdou určitě, ale já řeším, jak je dostat do fábky a ta má tu zadní část a úchyty trochu odlišný.. no ja som myslel rozmerovo má to vzadu iné cvaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 rozměrově to vypadá stejně, ale nelíbí se mi to velký pravý zrcátko, takže se bude laborovat... vzadu to má jiný úchyty, ale snad to půjde upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 pánové fakt nikdo netušíte jak to přehodit z O2 na O1??!!, zkuste mi to prosím někdo nějak vykoukat(já ani nevim jak na kerý oktě vypadaj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Nič proti, ale na tej fotke je odraz v zrkadle teda až fest modrý. Ja som mal tie modré zrkadlá na Golfe IV a teraz aj na OII, ale rozhodne to také modré nie je. Tak ja len, či tá fotka nie je iba fotomontáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Nekde tady byla dokonce fotka, ale jeste to ten dotycnej nemel doreseny co se tyka elektriky.Kdybych vedel kdo to byl, dal bych odkaz... ma to Mathyas na cervene FRS, plne funkcni nevím jestli plně funkčí když má ovládání po starých zaslepené. Ale dnes jsem na to hleděl v salonu a celkem se mi to líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 po vejplatě se do toho znad pustím, seženu ty modrý zrcátka z kokty a zkusím předělat do fabi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Nekde tady byla dokonce fotka, ale jeste to ten dotycnej nemel doreseny co se tyka elektriky.Kdybych vedel kdo to byl, dal bych odkaz... ma to Mathyas na cervene FRS, plne funkcni nevím jestli plně funkčí když má ovládání po starých zaslepené. Ale dnes jsem na to hleděl v salonu a celkem se mi to líbilo. a kdepak je mathyasovi konec , že bych to snim probral, když to jde na fábku, musí to jít i na oktu přeci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 auto stojí ve zlíně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 to je kua daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Nekde tady byla dokonce fotka, ale jeste to ten dotycnej nemel doreseny co se tyka elektriky.Kdybych vedel kdo to byl, dal bych odkaz... ma to Mathyas na cervene FRS, plne funkcni nevím jestli plně funkčí když má ovládání po starých zaslepené. Ale dnes jsem na to hleděl v salonu a celkem se mi to líbilo. a kdepak je mathyasovi konec , že bych to snim probral, když to jde na fábku, musí to jít i na oktu přeci... No, vlastne kam se ztratil?,Ma jeste tu FRS?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.