Kubrt Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Zdravím. Nemáte někdo problém se skřípáním zadních brzd.Ráno když vyjedu a zabrzdím ukrutně to začne skřípat,po pár zabrždění se to přestane.Pakny jsou skoro nové a jsou škodovácké.Netušíte co s tím,nevědět že ty pakny jsou dobré řekl bych že to jde kov na kov.Poradíte. Kubrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Mě to dělá přesně tak, ale mam vzadu kotouče. Začalo to dělat asi před dvěma měsíci, co jsem kompletně měnil všechny kotouče a destičky. Píská mi jen zadní náprava. Mam podezření na tu automatiku, co sama dotahuje vůli na lanovodech. Prostě že se to jako pořád brzdí... Ale nejsem odborník a budu rád za každou radu. Nemyslím tim radu typu "Tak to namaž" můj 5ti letý synovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Skřípe mě to taky párkrát zabrzdím a je to ok. Dělalo mě to i u minulé Oct. tak to neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Myslím že je to normální. Trošku to v noci orezne a pak si to zaskřípá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 (editace) Skřípe mě to taky párkrát zabrzdím a je to ok. Dělalo mě to i u minulé Oct. tak to neřeším Tak to mas sjete na nyt. Jeste se to da. Ale tim padem jeste jsou puvodni - dnes se uz nenytuji, ale poze lepi. Poradne se na ne mrknete zda opravdu neskrtate. Ty nyty nejsou videt protoze jsou zaprasene seskvarene a od brz. prachu. Oni vypadaji s tloustkou jeste oky, ale po dobrem prohlednuti si toho vsimnes Editováno: 29. Říjen 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Na A4 nové kotouče, destičky, jeden třmen, kterej byl hryzlej a při dobržďování to občas píská. Vše při kontrole O.K. Někdy píská a někdy ne, tak nevím. Nevím, jestli to píská ve předu nebo vzadu, podle mně zadek. Ale jak předek, tak zadek je novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) Zdravím. Tak jsem asi to skřípání odstranil,doufám.Celé jsem to rozebral a vyfoukal kompresorem.Zadní čelisti jsou sice nýtované ale na nýty to ještě zdaleka nedošlo proto že jsou v podstatě nové.Trochu jsem ty pakny očistil a postříkal sprejem na brzdy.Je pravda že to chvíli brzdilo jako utrženej vagon ale po pár zabrždění je to dobré.Tři dny po očištění a zatím jezdím bez skřípání. Kubrt Editováno: 1. Listopad 2006, autor: Kubrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Zdravím.Tak jsem asi to skřípání odstranil,doufám.Celé jsem to rozebral a vyfoukal kompresorem.Zadní čelisti jsou sice nýtované ale na nýty to ještě zdaleka nedošlo proto že jsou v podstatě nové.Trochu jsem ty pakny očistil a postříkal sprejem na brzdy.Je pravda že to chvíli brzdilo jako utrženej vagon ale po pár zabrždění je to dobré.Tři dny po očištění a zatím jezdím bez skřípání. Kubrt Opravdu se poradne mrknete na nyty - vetsinou kdyz jsou dobry - tak je jen tak neuvidite ty diry po nich jsou zadelane brzd. prachem. Takze ocistit a mrknout jak jeste je daleko k nytum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.