Přejít na obsah

Skřípání zadních brzd

Kubrt

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Nemáte někdo problém se skřípáním zadních brzd.Ráno když vyjedu a zabrzdím ukrutně to začne skřípat,po pár zabrždění se to přestane.Pakny jsou skoro nové a jsou škodovácké.Netušíte co s tím,nevědět že ty pakny jsou dobré řekl bych že to jde kov na kov.Poradíte.

Kubrt

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to dělá přesně tak, ale mam vzadu kotouče. Začalo to dělat asi před dvěma měsíci, co jsem kompletně měnil všechny kotouče a destičky. Píská mi jen zadní náprava. Mam podezření na tu automatiku, co sama dotahuje vůli na lanovodech. Prostě že se to jako pořád brzdí... Ale nejsem odborník a budu rád za každou radu. Nemyslím tim radu typu "Tak to namaž" můj 5ti letý synovec :smich:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Skřípe mě to taky párkrát zabrzdím a je to ok. Dělalo mě to i u minulé Oct. tak to neřeším ;)

Tak to mas sjete na nyt. Jeste se to da. Ale tim padem jeste jsou puvodni - dnes se uz nenytuji, ale poze lepi. Poradne se na ne mrknete zda opravdu neskrtate. Ty nyty nejsou videt protoze jsou zaprasene seskvarene a od brz. prachu. Oni vypadaji s tloustkou jeste oky, ale po dobrem prohlednuti si toho vsimnes

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři

Zdravím.

Tak jsem asi to skřípání odstranil,doufám.Celé jsem to rozebral a vyfoukal kompresorem.Zadní čelisti jsou sice nýtované ale na nýty to ještě zdaleka nedošlo proto že jsou v podstatě nové.Trochu jsem ty pakny očistil a postříkal sprejem na brzdy.Je pravda že to chvíli brzdilo jako utrženej vagon ale po pár zabrždění je to dobré.Tři dny po očištění a zatím jezdím bez skřípání.

Kubrt :)

Editováno: , autor: Kubrt
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Zdravím.

Tak jsem asi to skřípání odstranil,doufám.Celé jsem to rozebral a vyfoukal kompresorem.Zadní čelisti jsou sice nýtované ale na nýty to ještě zdaleka nedošlo proto že jsou v podstatě nové.Trochu jsem ty pakny očistil a postříkal sprejem na brzdy.Je pravda že to chvíli brzdilo jako utrženej vagon ale po pár zabrždění je to dobré.Tři dny po očištění a zatím jezdím bez skřípání.

Kubrt :)

Opravdu se poradne mrknete na nyty - vetsinou kdyz jsou dobry - tak je jen tak neuvidite :t ty diry po nich jsou zadelane brzd. prachem. Takze ocistit a mrknout jak jeste je daleko k nytum :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...