loleknos Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Zdravím, mam takový dotaz.. koupil sem si VCP a snažím se dostat přes zabezpečení do jednotky 09 central electronic.. bohužel, kód 31347 mi to ne a ne vzít.. nemůže mi někdo poradit jaké tam jsou kódy a nebo čím to je? (Wirer řekl že mohou být jiné). Díky za radu pokud budete někdo vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Mne takhle prestal fungovat security access do jednotky 17. Je potreba pohledat po internetu a zkusit, jestli nebudou fungovat jine. Varianta nechat 10 min zaple zapalovani do dalsiho pokusu nefungovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TED74 Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Mam stejny problem Sup II 2015 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Do jednotky 17 mně zafungoval jednou 47115 a pak už zase 31347 bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.