Přejít na obsah

Prehrivani motoru

Kolda83

Doporučené příspěvky

Zdravím všichni,

nesetkal se nekdo s tim, ze se mu prehriva motor 81 kW TDi behem jizdy? Normalne to je v poradku, topi to a z niceho nic se to prehreje, prestane topit a zacne rvat varovani. Ztraci se chladici kapalina ale unik nekde viditelnej neni a z vyfuku para taky nejde. Za pripadne rady a navrhy dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mi to zadny takovy priznaky nedelalo..... temostatr jsem vyndal a situace byla uplne stejna... proste jsem jel a nejednou na dalnici vylitla teplota tak prudce ze jsem nestihnul ani zastavit v odtavnym pruhu... a po 5 minutach byla teplota zase v normalu.... najezdil jsem s tim jeste asi 200km ale jakmile jsem jel do kopce nebo vic jak cca 90 tak teplota zacala zase stoupat... nechal jsem menit rovnou i rozvody kdyz se v tom hrabali + ventilator u chladice vsechno vcetne prace 17 000

Odkaz ke komentáři

No pekna cena, ale i s tema rozvodama to pak chapu...no me to dela kdyz jedu normalnim tempem, kdyz jedu hodne klidne tak se to drzi, ale staci tomu slapnout a vylitne to, okamzite prestane topit, zacne rvat vystraha a ztrati se kapalina. Mam to ted novy tak me to docela stve :(

Odkaz ke komentáři

Problem podobnej. Jedu si to svym tempem po jizni spojce a po jiste dobe zacina varit. Tak vzdy vyradim a jde to dolu. Ted sem v servisu. Vetrak uplne v pohode, tak sme koukli na termostat a ten se neotevira debil jeden. Hlavne nez se termostat vyndal, tak to trochu trvalo, taky musi bejt tak blbe umistenej, heh.

Odkaz ke komentáři

Mě teda vařila 1,8T a byla to vodní pumpa.Termostat o.k.

hmm, tak termostat mam ted komplet novej a vypada to na tu pumpu. Neni cirkulace vody, trubka od chladice k termostatu je uplne studena. Chjo. To je v pitchi, ale co v sobotu jedu ke kamosovi do dilny a pujde to na vymenu. By se z toho jeden zesr*l. Ze ja v tech milovicich jel na sprinty, hehe.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...