Host Mara53 Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 ty v..., tohle vlákno jsem neviděl. Sekal bych ruce, na starým autě jsem to takhle měl jednou taky a navíc prokoplý zadní dveře a ukopnutý obě zrcátka.... tenkrýt bych snad vraždil .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Zdravím Vás všechny co tady debatujete o led parkovačkách. Možná budu vypadat jak debil, ale přesto se zeptám. Píšete tady o žárovkách, které za normálních okolností jsou obyčejné žárovky o výkonu 5W a patří do obrysových světlometů? Jestli ano potom nechápu proč vymýšlíte "věci" bílé - modré - led atp. Co Vám vadí na originálních obyčejných žárovkách. Děkuju za vysvětlení. Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Zdravím Vás všechny co tady debatujete o led parkovačkách.Možná budu vypadat jak debil, ale přesto se zeptám. Píšete tady o žárovkách, které za normálních okolností jsou obyčejné žárovky o výkonu 5W a patří do obrysových světlometů? Jestli ano potom nechápu proč vymýšlíte "věci" bílé - modré - led atp. Co Vám vadí na originálních obyčejných žárovkách. Děkuju za vysvětlení. Libor Jde pouze o design a snahu trochu se odlišit od standardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 (editace) přesně tak, ty nažloutlé se mi tam prostě nelíbí, nic víc v tom nehledej ... Editováno: 2. Listopad 2006, autor: Mara53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 přesně tak, ty nažloutlé se mi tam prostě nelíbí, nic víc v tom nehledej ... navíc vedle xenonu nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdravím Vás všechny co tady debatujete o led parkovačkách.Možná budu vypadat jak debil, ale přesto se zeptám. Píšete tady o žárovkách, které za normálních okolností jsou obyčejné žárovky o výkonu 5W a patří do obrysových světlometů? Jestli ano potom nechápu proč vymýšlíte "věci" bílé - modré - led atp. Co Vám vadí na originálních obyčejných žárovkách. Děkuju za vysvětlení. Libor odkud jsi spadnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zdravím Vás všechny co tady debatujete o led parkovačkách.Možná budu vypadat jak debil, ale přesto se zeptám. Píšete tady o žárovkách, které za normálních okolností jsou obyčejné žárovky o výkonu 5W a patří do obrysových světlometů? Jestli ano potom nechápu proč vymýšlíte "věci" bílé - modré - led atp. Co Vám vadí na originálních obyčejných žárovkách. Děkuju za vysvětlení. Libor odkud jsi spadnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 přesně tak, ty nažloutlé se mi tam prostě nelíbí, nic víc v tom nehledej ... navíc vedle xenonu nic moc přesně tak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrpetr Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tak se taky musim pochlubit:-)koupil jsem zarovky na http://www.cartechgroup.cz/?detail&kid=akc...h7-55w-2ks_4999 docela super žarovky...za tu cenu jsem si myslel ze to bude sileny ..ale...fakt me to prekvapilo..sviti moc hezky a je s nima moc dobre videt...a ted uz se jenom divam na protijedouci "žlutasky"...mohu opravdu doporucit...kdyz budete chtit foto pridam:-)jinak dialem uz tam mam taky a ted uz jen cekam na parkovacky Philips BlueVision Ultra W5W.melo by to mit cca svítivost 3400 Kelvinu.,takze Bílé světlo..a ted mi cepice muzou...no vite co:-)a jeste je to oboji homologovany:-)jen se mi moc nebude chtit vyndavat pred nima zarovku ,abych je ujistil ze to Ecko tam opravdu je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrpetr Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 a uz nechci zluty zarovky ani videt..fakt to vypada hnusne...ale tak kazdy jse zastance jine barvy svetla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tak se taky musim pochlubit:-)koupil jsem zarovky na http://www.cartechgroup.cz/?detail&kid=akc...h7-55w-2ks_4999docela super žarovky...za tu cenu jsem si myslel ze to bude sileny ..ale...fakt me to prekvapilo..sviti moc hezky a je s nima moc dobre videt...a ted uz se jenom divam na protijedouci "žlutasky"...mohu opravdu doporucit...kdyz budete chtit foto pridam:-)jinak dialem uz tam mam taky a ted uz jen cekam na parkovacky Philips BlueVision Ultra W5W.melo by to mit cca svítivost 3400 Kelvinu.,takze Bílé světlo..a ted mi cepice muzou...no vite co:-)a jeste je to oboji homologovany:-)jen se mi moc nebude chtit vyndavat pred nima zarovku ,abych je ujistil ze to Ecko tam opravdu je... Dej prosim foto - ja jsem si koupil mam dojem Narva - vetsi procento svitivosti - asi 30% a taky super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 a uz nechci zluty zarovky ani videt..fakt to vypada hnusne...ale tak kazdy jse zastance jine barvy svetla... prubni sem ňáké fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 jojo fotky sem, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 (editace) ja som dal parkovacky z o2 co davaju ku xenonom. maju modre sklo ale svietia bielo. fakt su raketove , len kus stoji u nas asi 120sk najpr mi chceli dat z o1 ale tipek sa opytal mechanikov a vraj tie svietia na zlto /a su este drahsie/ Editováno: 7. Listopad 2006, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havran Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Já má parkovačky od Phillipsu a H4 imitace xenonů a svítí to perfektně bíle. Parkovačky mají napohled takové namodralé sklo, ale svítí bíle s mírným nádechem do fialkova, ale opravdu jen mírně. A po zapnutí potkávacích H4 je efekt opravdu super, opravdu bílý. A důležitý je, že Phillips je má homologovaný, takže nemůžou nic říct ani plácačky. Původní žlutý parkovačky rušily xenonový H4 a jejich efekt nebyl tak dobrej, ale s Phillipsama je to fakt bílá (jako xenon). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Já má parkovačky od Phillipsu a H4 imitace xenonů a svítí to perfektně bíle. Parkovačky mají napohled takové namodralé sklo, ale svítí bíle s mírným nádechem do fialkova, ale opravdu jen mírně. A po zapnutí potkávacích H4 je efekt opravdu super, opravdu bílý. A důležitý je, že Phillips je má homologovaný, takže nemůžou nic říct ani plácačky. Původní žlutý parkovačky rušily xenonový H4 a jejich efekt nebyl tak dobrej, ale s Phillipsama je to fakt bílá (jako xenon). Mam to zrovna tak, a souhlasim, je to parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Tak se taky musim pochlubit:-)koupil jsem zarovky na http://www.cartechgroup.cz/?detail&kid=akc...h7-55w-2ks_4999docela super žarovky...za tu cenu jsem si myslel ze to bude sileny ..ale...fakt me to prekvapilo..sviti moc hezky a je s nima moc dobre videt...a ted uz se jenom divam na protijedouci "žlutasky"...mohu opravdu doporucit...kdyz budete chtit foto pridam:-)jinak dialem uz tam mam taky a ted uz jen cekam na parkovacky Philips BlueVision Ultra W5W.melo by to mit cca svítivost 3400 Kelvinu.,takze Bílé světlo..a ted mi cepice muzou...no vite co:-)a jeste je to oboji homologovany:-)jen se mi moc nebude chtit vyndavat pred nima zarovku ,abych je ujistil ze to Ecko tam opravdu je... Rozhodně nebrat ! Svítí to jak dvě světlušky...a 300 v pr**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Já má parkovačky od Phillipsu a H4 imitace xenonů a svítí to perfektně bíle. Parkovačky mají napohled takové namodralé sklo, ale svítí bíle s mírným nádechem do fialkova, ale opravdu jen mírně. A po zapnutí potkávacích H4 je efekt opravdu super, opravdu bílý. A důležitý je, že Phillips je má homologovaný, takže nemůžou nic říct ani plácačky. Původní žlutý parkovačky rušily xenonový H4 a jejich efekt nebyl tak dobrej, ale s Phillipsama je to fakt bílá (jako xenon). Mam to zrovna tak, a souhlasim, je to parada presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Já má parkovačky od Phillipsu a H4 imitace xenonů a svítí to perfektně bíle. Parkovačky mají napohled takové namodralé sklo, ale svítí bíle s mírným nádechem do fialkova, ale opravdu jen mírně. A po zapnutí potkávacích H4 je efekt opravdu super, opravdu bílý. A důležitý je, že Phillips je má homologovaný, takže nemůžou nic říct ani plácačky. Původní žlutý parkovačky rušily xenonový H4 a jejich efekt nebyl tak dobrej, ale s Phillipsama je to fakt bílá (jako xenon). Možná se mýlím, ale domnívám se, že origo xenony mají odstín do modra Každopádně jsem koupil H4 Ex-tra Super white 60/55 jsou moc pěkné světle modré světlo, ale v porovnání ve svítivosti s Osram Silvestar nesahají ani po kolena. Tak ještě prubnu H4 Ex-tra ale 130/90W to už by mohlo být to pravé ořechové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Koupil jsem tyto parkovacky http://www.cztuning.cz/index.php?action=de...view&zboid=3566 a v noci to sviti takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 (editace) Mno bile parkovacky. Ja mam modry . Jinak bile svitici H4 mam od Autolamp Xenon Blue, 200,- / par. Jestli nekdo chcete muzu sehnat. Vim, ze od Philipsu, tusim Cold(nebo cool) blue, stoji jedna 200,- (takze 400 par) Editováno: 7. Prosinec 2006, autor: gismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Já má parkovačky od Phillipsu a H4 imitace xenonů a svítí to perfektně bíle. Parkovačky mají napohled takové namodralé sklo, ale svítí bíle s mírným nádechem do fialkova, ale opravdu jen mírně. A po zapnutí potkávacích H4 je efekt opravdu super, opravdu bílý. A důležitý je, že Phillips je má homologovaný, takže nemůžou nic říct ani plácačky. Původní žlutý parkovačky rušily xenonový H4 a jejich efekt nebyl tak dobrej, ale s Phillipsama je to fakt bílá (jako xenon). Možná se mýlím, ale domnívám se, že origo xenony mají odstín do modra Každopádně jsem koupil H4 Ex-tra Super white 60/55 jsou moc pěkné světle modré světlo, ale v porovnání ve svítivosti s Osram Silvestar nesahají ani po kolena. Tak ještě prubnu H4 Ex-tra ale 130/90W to už by mohlo být to pravé ořechové ale ty asi nemaj homologaci Ja co mam ty Autolampy tak jsou to 55/60 s homologaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak se taky musim pochlubit:-)koupil jsem zarovky na http://www.cartechgroup.cz/?detail&kid=akc...h7-55w-2ks_4999docela super žarovky...za tu cenu jsem si myslel ze to bude sileny ..ale...fakt me to prekvapilo..sviti moc hezky a je s nima moc dobre videt...a ted uz se jenom divam na protijedouci "žlutasky"...mohu opravdu doporucit...kdyz budete chtit foto pridam:-)jinak dialem uz tam mam taky a ted uz jen cekam na parkovacky Philips BlueVision Ultra W5W.melo by to mit cca svítivost 3400 Kelvinu.,takze Bílé světlo..a ted mi cepice muzou...no vite co:-)a jeste je to oboji homologovany:-)jen se mi moc nebude chtit vyndavat pred nima zarovku ,abych je ujistil ze to Ecko tam opravdu je... Aby jsi nedopadl jak Shaarky, viz foto: http://img217.imageshack.us/my.php?image=zarovkyzv6.jpg a diskuze: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11392&st=125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ty moje osobne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.