Schrapnel Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Ahojte, ako dokážem demontovať dvierka tejto schránky? Potreboval by som tam umiestniť zariadenie na "chytré auto". OBD2 predlžovák mám, ale chcem to nejak viesť pod plastami .. Na focuse som vedel tie vierka po bokoch stlačiť a celé vyklopiť, tu mi to nejde a nerád by som niečo ulomil. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 26. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Našiel som toto na Golfa. Ako ale z otvorenej pozície vycvaknem tie dvierka? To mám za to proste zatiahnúť silou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Je třeba schránku uchopit na boku a tahem vyklopit viz návod přístup k pojistkám. ;-)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 26. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Dik, skusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Je potřebné zboku už schránku trochu zmáčknout a trochu zabrat při vytlačení. Nemá se tam co ulomi. Překlopí se dolů a vytáhne z pantu, který je na schránce k tomu uzpůsobený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 31. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Už som to vyrval, ďakujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.