Publikováno Říjen 26, 200618 r ahoj kluci. zacal jsem zahlazovat fabulku. a vsude kde pak brousim kit a dostanu se na lak tak ho muzu normalne s nehtem sloupnout. uz jste to nekdo mel? nechci aby mi pak kvuli tomu nedrzela barva. proto jsem musel i zadny viko strikat dvakrat kitem protoze na tom nedrzel. to je naka levna barva od skodovky?? auto nebylo nikdy prelakovany. neny to metaliza. tady fotky: Upraveno Říjen 26, 200618 r od Schlumpf
Říjen 26, 200618 r Ten lak, co se ti loupe, může být vyhřátej od svařování a proto nedrží, nic jinýho mě nenapadá...
Říjen 26, 200618 r Ten lak, co se ti loupe, může být vyhřátej od svařování a proto nedrží, nic jinýho mě nenapadá... jj jedine ze prekrystalizoval a zdegradoval
Říjen 26, 200618 r Mě se to taky na jednom miste loupe ale je to na metalize a barva pod ti je neposkozena taky mi poradte čím to je???
Říjen 26, 200618 r Autor nahodou to ty nehty byli docela cisty uz. horkem nemuze byt, dela mi to i tam kde jsem jen kitoval. mozny ze to je odmastovacem?? ale to je prvni auto kde mi to dela.... tak jdu papat a pak supsup do garaze.
Říjen 26, 200618 r nahodou to ty nehty byli docela cisty uz.horkem nemuze byt, dela mi to i tam kde jsem jen kitoval. mozny ze to je odmastovacem?? ale to je prvni auto kde mi to dela.... tak jdu papat a pak supsup do garaze. no vzhledem k tomu, že rád brousíš, auto chceš přelakovat, tak jedině brousit a brousit a brousit , ne fakt netuším, sázel bych na ten odmašťovač, zkus jiný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.