5icz Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 (editace) Kryci plasty na podvozku S3 jsou prichycene ruznymi spoji a jeden z nich vubec nevim, jak rozpojit. Je v nem sroub, ale po jeho vysroubovani to porad pevne drzi a nepomaha zadne otaceni nebo paceni. Nevi nekdo, jak se to demontuje? Posledni fotka je, jak vypada spoj ze strany. Editováno: 30. Srpen 2019, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 nedrží to tam ještě za ty zobáčky po stranách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Bude to jako hmozdinka do zdi. Ze se to roztahne kdyz je tam sroub a bude to mit tutove este packy za ktery to drzi. Nedivil bych se zese to musi odvrtat a pak to dat novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Ktery je to presne kryt a ktery sroub? V DP jsem nic podezreleho nenasel. U krytu muldy na rezervu je pojem "zapustna matice", ale neni tam zadny postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 2. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2019 @bojler Vyfotil jsem, kde ty spoje jsou (ty dva plasty, co jsou pod zadnimy sedackami u nadrze). Je to jenom na dvou mistech. V dilenske prirucce se k tomu nic extra nepise. @Martin Bednář Ty pacicky jsem ruzne zkousel vyklapet, ale nic se nedeje. Vsechny ostatni spoje jsou normalne jen klasika sroub nebo matice, ale tohle je neco uplne jinyho. By me zajimalo, proc zrovna tady to dela skoda tak slozite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Je to WHT003491, prohlédni si obrázky na googlu. Má to 4 jištění. https://www.ecstuning.com/b-genuine-volkswagen-audi-parts/nut/wht003491/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 2. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Pěkně Ferdo, 4 jištění povolit najednou jsem teda bez toho abych věděl, co dělám, nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.