Petr2212 Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 Ahoj všem, mám dotaz - prostě se nemohu smířit s nesmyslným vypínáním asistentů hlídání vyparkování a bočního hlídání v případě připojení vleku za auto. Respektive vadí mi, že při odpojení se tyto funkce automaticky zpět nezapnou. V minulém týdnu mi bylo řečeno, že se automaticky zapnou při opětovném nastartování (po odpojení přípojného zařízení), ale u mě to takhle prostě nefunguje a tyto asistenty musím zapínat ručně, což je prostě špatně !! Jak to máte vy u sebe prosím a lze to nějak vyřešit ? Díky za vaše rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 tak isto mi to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 I mě toto rozčiluje, ale též mi to v tiguanu nefunguje. Nevím, kde udělali programátoři chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEVETE Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Dnes mi namontovali origo tažné a první na co mě upozornili je, že se vypnou asistenty po připojení čehokoli na tažné. Sami se opětovně nezapnou a musí se zapnout ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Ano, tak to funguje aj s ťažným z výroby, vie to rozpoznať pripojenie vozíka ( nosič bike ), ale odpojenie už nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Jak to funguje, víme všichni. Mě by spíš zajímalo, co k tomu programátory vedlo, že se to neumí samo zapnout. 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carloschico Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 Dělá mi to přesně to samé a pekelně mě to s..e. Vždy se potom divím, že asistent nehlídá "záda" při vyparkovávání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhr Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 Mne sa po odpojení nosiča na bicykle asistenti znova aktivujú. Nosič som vždy pripájal a odpájal pri vypnutom motore a zapaľovaní. Mám modelový rok 2020 a domontované originálne ťažné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 U MR 2021 (a asi i MR 2020, jak píše mhr) už to vyřešili lépe - po nastartování vyskočí hláška o deaktivovaných asistentech, po odpojení vozíku/nosiče na kola se asistenti opětovně aktivují. U starších modelových roků (např. u mého bývalého kodiaqu MR 2018) to bylo přesně tak, jak píšete, tzn. po připojení vozíku/nosiše na kola se asistenti deaktivovali a opětovně se museli aktivovat ručně v menu. Naopak u MR 2018 si auto pamatovalo posledně nastavený jízdní režim a u MR 2021 se pokaždé po nastartování nastaví režim normal a jiný režim se musí zvolit ručně. Prostě jednu věc udělají logičtější a druhou pro změnu "pokazí". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 Starsie swa - side assit radary 5Q0 si po pripojeni privesu funkciu vypnu a zapnut ju treba manualne, novsia genaracia radarov 2Q0 uz funguje inak. 2Q0 radar sa pouziva cca od 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.