besinka Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 Ahoj, Máte někdo zkušenosti s maximální délkou nákladu který je možné převést uvnitř Octavie 3 sedan? Prosím o max délku který jste převážení. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Ty se tam vejdou na sebe asi tři. Jen pozor na to, že hlavová opěrka není oficiálně "uživatelsky" vysunutelná ven a musí se postupovat podle návod z dílenské příručky. Musí se na obou stranách odjistit zobáčky, které tyčky zajišťují. Nad přístrojovou desku už bych nic nedával, protože stačí zabrzdit a čelní sklo je v háji. Náklad jsem zajišťoval pásem, je dost dlouhý a ploché krabice se dají dobře obtáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 před 14 hodinami, besinka napsal: Ahoj, Máte někdo zkušenosti s maximální délkou nákladu který je možné převést uvnitř Octavie 3 sedan? Prosím o max délku který jste převážení. Dekuji Nejdelší předmět, který jsem odvezl byl 3m dlouhý hranol 15x15cm. Jeden konec jsem položil vpravo do rohu na palubku před sedadlem spolujezdce (úplně k čelnímu sklu). Druhý konec zasahoval vlevo dolu do kufru. Rezervu jsem měl asi 2cm :-). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Před hodinou, guest100 napsal: Nechci se přít, ale mělo by to být uvedeno normálně v návodu jak se demontují. Když jsem s tím bojoval, poradilo mi to tlačítko na stropě kde to je v návodu. V návodu je uvedeno vyjmutí pouze zadních opěrek. Ne přední na sedadle spolujezdce, která při sklopení sedadla trčí do prostoru. Což je pro převoz dlouhého předmětu dost podstatná závada. U předního sedadla se tyčky odjišťují plochým šroubovákem u každé z nich, najednou. A to není před obchodem úplně triviální záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 A když je opravdu nějaký dlouhý předmět hned u palubní desky, nedej bože nad dní tak nezapomenout vypnout airbag u spolujezdce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Naložená laminátová podlaha + lišty 260 cm + prechodová lišta 270 cm do RS245 lift: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Hlavně nebrzdit a nerozbít si infotainment :-). Jinak moc pěkný interiér. Alcantara a červené prošívání tomu sluší :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Mal som v paži, ten povoz som vyfasoval v servise, aby som si mohol nakúpiť, kým mi vymenia olej... Každopádne, medzi sedadlami je to ok tak do 250 čísel... Kto má DSG, môže do 270... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 Ahoj chlapi, mám Octavia combi a řeším jak převést 4ks laminátové desky o rozměrech 200x50cm. Napadá mě složit zadní sedadla za spolujezdcem a položit přední sedačku. Ale opěrka na předním sedadle trčí do prostoru a za boha nevím jak ji vyndat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 Šroubovákem na té druhé průchodce v opěradlu. Je tam malý otvůrek na plochý šroubovák. Ten tam strčit a opěrku vysunout nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.